Перегляд зібрання за групою - Автори Kondratjuk, N. V.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 20
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Analysis of innovative technologies of hydrogels from uronate polysaccharides and biodegradable films on their basisKondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M.; Chernushenko, O. O.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Чернушенко, О. О.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Чернушенко, Е. А.
2018Prospects of amaranth using in the brine systems based on uronate polysaccharidesKondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.
2019Prospects of cultivated mushrooms use in technology of sausagesStepanova, T. M.; Kondratjuk, N. V.; Haijuan, N.; Suprunenko, K. Ye.; Степанова, Т. М.; Кондратюк, Н. В.; Хайцзюнь, Н.; Супруненко, К. Є.; Степанова, Т. М.; Кондратюк, Н. В.; Хайцзюнь, Н.; Супруненко, Е. Е.
2020System of technical regulation and conformity assessment of Ukraine and China. Comparative analysis of legislation on product quality and safetyKondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M.; Kozhemiaka, O. V.; Suprunenko, K. Ye.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Кожемяка, О. В.; Супруненко, К. Є.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Кожемяка, О. В.; Супруненко, К. Е.
2016The research of physical and structural-mechanical properties of fruit-berry jelly samples based on “LEAP– Са2+» systemStepanova, T. M.; Kondratjuk, N. V.; Slyusar, D. V.; Степанова, Т. М.; Кондратюк, Н. В.; Слюсар, Д. В.; Степанова, Т. М.; Кондратюк, Н. В.; Слюсар, Д. В.
2019Vegetable protein blend technology for vegetarian sausagesNan, H.; Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M.; Afanasiiev, O. V.; Sytnyk, K. I.; Dyshuk, A. V.; Suprunenko, K. Ye.; Нан, Х.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Афанасьєв, О. В.; Ситник, К. І.; Дишук, А. В.; Супруненко, К. Є.; Нан, Х.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Афанасьев, А. В.; Сытник, Е. И.; Дышук, А. В.; Супруненко, Е. Е.
2014-11Вивчення процесу гелеутворення в системі «NEA pectin : Ca 2+»Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M.
2015Вплив сахарози на структурно-механічні властивості системи на основі «напівфабрикату драглеутворюючого для желейних виробів»Степанова, Т. М.; Кондратюк, Н. В.; Пивоваров, Є. П.; Степанова, Т. М.; Кондратюк, Н. В.; Пивоваров, Е. П.; Stepanova, T. M.; Kondratjuk, N. V.; Pyvovarov, Ye. P.
2018Дослідження плівок на основі уронатних полісахаридів методом диференційально-скануючої калориметріїКондратюк, Н. В.; Пивоваров, Є. П.; Степанова, Т. М.; Кондратюк, Н. В.; Пивоваров, Е. П.; Степанова, Т. М.; Kondratjuk, N. V.; Pivovarov, Ye. P.; Stepanova, T. M.
2014Изучение процесса гелеобразования в системе «NEA pectin : Ca 2+»Пивоваров, П. П.; Пивоваров, Е. П.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Пивоваров, П. П.; Пивоваров, Є. П.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Pivovarov, P. P.; Pivovarov, E. P.; Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M.
2017Науково-практичні аспекти виробництва харчових наноплівок на основі композицій уронатних полісахаридівКондратюк, Н. В.; Пивоваров, Є. П.; Степанова, Т. М.; Кондратюк, Н. В.; Пивоваров, Е. П.; Степанова, Т. М.; Kondratjuk, N. V.; Pivovarov, Ye. P.; Stepanova, T. M.
2018Оптимізація базової рецептури желе плодово-ягідного на основі уронатного полісахариду і сухих концентратів соківКондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Бурак, В. Г.; Малецький, М. В.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Бурак, В. Г.; Малецкий, М. В.; Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M.; Burak, V. G.; Maletsky, M. V.
2016Особенности разработки технологии низкокалорийных желе на основе полисахаридовПивоваров, П. П.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Пивоваров, П. П.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Pivovarov, P. P.; Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M.
2014Особливості приготування солодких желейних виробів на основі системи «NEA pectin:Са 2+»Удянська, Ю. О.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Удянская, Ю. О.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Udjans’ka, Y. O.; Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M.
2013Перспективи використання цитрусових плодів у складі гелеподібної десертної продукції на основі системи «альгінат натрію-пробіотичні мікроорганізми»Пивоваров, П. П.; Пивоваров, Є. П.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Пивоваров, П. П.; Пивоваров, Е. П.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Pivovarov, P. P.; Pivovarov, E. P.; Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M.
2013Перспективи створення низькокалорійних десертів з пребіотичними компонентамиПогуляка, Н. С.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Погуляка, Н. С.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Poguljaka, N. S.; Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M.
2013Перспективы использования агаро-пектиновой смеси в технологии желеПивоваров, П. П.; Пивоваров, Е. П.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Пивоваров, П. П.; Пивоваров, Є. П.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Pivovarov, P. P.; Pivovarov, E. P.; Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M.
2014Перспективы использования яичной скорлупы в технологии сладких блюд на основе пектинаПивоваров, П. П.; Пивоваров, Е. П.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Пивоваров, П. П.; Пивоваров, Є. П.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Pivovarov, P. P.; Pivovarov, E. P.; Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M.
2014Проблема кальцієдефіциту серед молоді та способи її подоланняФедірко, А. О.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Федирко, А. О.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Fedirko, A. O.; Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M.
2017Інноваційні підходи до створення харчових плівкоутворюючих гідрогелівСтепанова, Т. М.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Кондратюк, Н. В.; Stepanova, T. M.; Kondratjuk, N. V.