Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2019 | Analysis of innovative technologies of hydrogels from uronate polysaccharides and biodegradable films on their basis | Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M.; Chernushenko, O. O.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Чернушенко, О. О.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Чернушенко, Е. А. |
2018 | Prospects of amaranth using in the brine systems based on uronate polysaccharides | Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М. |
2019 | Prospects of cultivated mushrooms use in technology of sausages | Stepanova, T. M.; Kondratjuk, N. V.; Haijuan, N.; Suprunenko, K. Ye.; Степанова, Т. М.; Кондратюк, Н. В.; Хайцзюнь, Н.; Супруненко, К. Є.; Степанова, Т. М.; Кондратюк, Н. В.; Хайцзюнь, Н.; Супруненко, Е. Е. |
2020 | System of technical regulation and conformity assessment of Ukraine and China. Comparative analysis of legislation on product quality and safety | Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M.; Kozhemiaka, O. V.; Suprunenko, K. Ye.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Кожемяка, О. В.; Супруненко, К. Є.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Кожемяка, О. В.; Супруненко, К. Е. |
2016 | The research of physical and structural-mechanical properties of fruit-berry jelly samples based on “LEAP– Са2+» system | Stepanova, T. M.; Kondratjuk, N. V.; Slyusar, D. V.; Степанова, Т. М.; Кондратюк, Н. В.; Слюсар, Д. В.; Степанова, Т. М.; Кондратюк, Н. В.; Слюсар, Д. В. |
2019 | Vegetable protein blend technology for vegetarian sausages | Nan, H.; Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M.; Afanasiiev, O. V.; Sytnyk, K. I.; Dyshuk, A. V.; Suprunenko, K. Ye.; Нан, Х.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Афанасьєв, О. В.; Ситник, К. І.; Дишук, А. В.; Супруненко, К. Є.; Нан, Х.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Афанасьев, А. В.; Сытник, Е. И.; Дышук, А. В.; Супруненко, Е. Е. |
2014-11 | Вивчення процесу гелеутворення в системі «NEA pectin : Ca 2+» | Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M. |
2015 | Вплив сахарози на структурно-механічні властивості системи на основі «напівфабрикату драглеутворюючого для желейних виробів» | Степанова, Т. М.; Кондратюк, Н. В.; Пивоваров, Є. П.; Степанова, Т. М.; Кондратюк, Н. В.; Пивоваров, Е. П.; Stepanova, T. M.; Kondratjuk, N. V.; Pyvovarov, Ye. P. |
2018 | Дослідження плівок на основі уронатних полісахаридів методом диференційально-скануючої калориметрії | Кондратюк, Н. В.; Пивоваров, Є. П.; Степанова, Т. М.; Кондратюк, Н. В.; Пивоваров, Е. П.; Степанова, Т. М.; Kondratjuk, N. V.; Pivovarov, Ye. P.; Stepanova, T. M. |
2014 | Изучение процесса гелеобразования в системе «NEA pectin : Ca 2+» | Пивоваров, П. П.; Пивоваров, Е. П.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Пивоваров, П. П.; Пивоваров, Є. П.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Pivovarov, P. P.; Pivovarov, E. P.; Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M. |
2017 | Науково-практичні аспекти виробництва харчових наноплівок на основі композицій уронатних полісахаридів | Кондратюк, Н. В.; Пивоваров, Є. П.; Степанова, Т. М.; Кондратюк, Н. В.; Пивоваров, Е. П.; Степанова, Т. М.; Kondratjuk, N. V.; Pivovarov, Ye. P.; Stepanova, T. M. |
2018 | Оптимізація базової рецептури желе плодово-ягідного на основі уронатного полісахариду і сухих концентратів соків | Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Бурак, В. Г.; Малецький, М. В.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Бурак, В. Г.; Малецкий, М. В.; Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M.; Burak, V. G.; Maletsky, M. V. |
2016 | Особенности разработки технологии низкокалорийных желе на основе полисахаридов | Пивоваров, П. П.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Пивоваров, П. П.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Pivovarov, P. P.; Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M. |
2014 | Особливості приготування солодких желейних виробів на основі системи «NEA pectin:Са 2+» | Удянська, Ю. О.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Удянская, Ю. О.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Udjans’ka, Y. O.; Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M. |
2013 | Перспективи використання цитрусових плодів у складі гелеподібної десертної продукції на основі системи «альгінат натрію-пробіотичні мікроорганізми» | Пивоваров, П. П.; Пивоваров, Є. П.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Пивоваров, П. П.; Пивоваров, Е. П.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Pivovarov, P. P.; Pivovarov, E. P.; Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M. |
2013 | Перспективи створення низькокалорійних десертів з пребіотичними компонентами | Погуляка, Н. С.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Погуляка, Н. С.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Poguljaka, N. S.; Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M. |
2013 | Перспективы использования агаро-пектиновой смеси в технологии желе | Пивоваров, П. П.; Пивоваров, Е. П.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Пивоваров, П. П.; Пивоваров, Є. П.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Pivovarov, P. P.; Pivovarov, E. P.; Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M. |
2014 | Перспективы использования яичной скорлупы в технологии сладких блюд на основе пектина | Пивоваров, П. П.; Пивоваров, Е. П.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Пивоваров, П. П.; Пивоваров, Є. П.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Pivovarov, P. P.; Pivovarov, E. P.; Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M. |
2014 | Проблема кальцієдефіциту серед молоді та способи її подолання | Федірко, А. О.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Федирко, А. О.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Fedirko, A. O.; Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M. |
2017 | Інноваційні підходи до створення харчових плівкоутворюючих гідрогелів | Степанова, Т. М.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Кондратюк, Н. В.; Stepanova, T. M.; Kondratjuk, N. V. |