Харчових технологій Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 218
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Удосконалення технології виробництва снекових продуктів з вторинної м’ясної сировиниБережний, Олександр Вікторович; Berezhnyi, O.
2024Удосконалення технології виробництва морозива функціонального призначенняБабаєва, Каріна; Babaieva, K.
2024Удосконалення технології хлібобулочних виробів із використанням продуктів переробки амарантуДжулай, Дмитро Русланович; Dzhulay, Dmytro Ruslanovich
2024Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням продуктів переробки калиниЮнак, Владислав Максимович; Yunak, Vladislav Maksymovych
2024Удосконалення технології бісквітного напівфабрикату за рахунок додавання борошна горіховогоМарченко, Дар’я Владиславівна; Marchenko, Darya Vladyslavivna
2024Удосконалення технології цукрового печива з використанням горіхових шротівКористов, Віталій Леонідович; Koristov, Vitaly Leonidovich
2024Удосконалення технології хлібних виробів з використанням кріопорошків та харчових волоконВолощук, Катерина Ігорівна; Voloshchuk, Kateryna
2024Удосконалення технології холодних страв із риби з використанням порошку кунжутуКіяшко, Максим Вікторович; Kiyashko, Maksym Viktorovych
2024Удосконалення технології здобних булочок із використанням порошку абрикосуВорожко, Ігор Русланович; Vorozhko, Igor Ruslanovych
2024Удосконалення технології сиркових паст з підвищеною біологічною цінністюФещенко, Дар’я; Feshchenko, D.
2024Удосконалення технології кексів збагачених харчовими волокнами нетрадиційної сировиниЮрченко, Василь; Yurchenko, V.
2024Удосконалення технології молочних продуктів із вторинної сировиниКостель, Антон; Kostel, A.
2024Удосконалення технології печива збагаченого харчовими волокнамиМартиненко, Дмитро; Martynenko, D.
2024Розробка технології сидру з дикорослих ягідГорбатюк, Ольга; Horbatiuk, O.
2024Удосконалення технології м’яких сирів із використанням білків рослинного походженняГолов, Костянтин; Golov, K.
2024Удосконалення технології йогурту збагаченого харчовими волокнамиГаврилюк, Олександр; Gavryliuk, O.
2024Удосконалення технології сирів на основі вторинної сировиниБарабанова, Любов; Barabanova, L.
2024Удосконалення технології виробництва січених м'ясних напівфабрикатів із використанням регіональних рослинних інгредієнтівКирилін, Руслан Анатолійович; Kyrylin, Ruslan Anatoliiovych
2024Удосконалення технології десертів із використанням рослинних полісахаридівМусихіна, Катерина Сергіївна; Musykhina, Kateryna Serhiivna
2024Удосконалення технології булочних виробів із використанням рослинної сировиниМельніков, Сергій Іванович; Melnikov, Serhii Ivanovych
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 218