Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Наукові праці
Видання бібліотеки СНАУ
Газета "Вісник СНАУ"
Дисертації та автореферати
Звіти з науково-дослідної роботи
Кваліфікаційні роботи студентів
Монографії, розділи монографій
Навчально-методичні матеріали
Науковий журнал "Вісник СНАУ"
Патенти
Підручники та навчальні посібники
Статті, тези доповідей
Інше
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 41-50 зі 69.
назад
1
...
2
3
4
5
6
7
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2019
Білоквмісна сировина регіонального виробництва у технології м’ясомісткої варено-копченої ковбаси
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Пасічний, Василь Миколайович
;
Ревенко, Руслан Станіславович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Пасичный, Василий Николаевич
;
Ревенко, Руслан Станиславович
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
;
Tischenko, Vasyl Ivanovich
;
Pasichnyi, Vasil Mikolaovich
;
Revenko, Ruslan Stanislavovich
2016
Рибний фарш як сировина для виробництва полікомпонентних продуктів харчування
Тищенко, Василь Іванович
;
Божко, Наталія Володимирівна
;
Пасічний, Василь Миколайович
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Пасечный, Василий Николаевич
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
;
Pasichniy, Vasil Mikolaovich
2019
М’ясомісткі комбіновані продукти з м’ясом качки та сріблястого карася
Тищенко, Василь Іванович
;
Божко, Наталія Володимирівна
;
Пасічний, Василь Миколайович
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Пасичный, Василий Николаевич
;
Tischenko, Vasyl Ivanovich
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
;
Pasichnyi, Vasil Mikolaovich
2014-12
Использование антиоксидантов в технологии изготовления комбинированных продуктов
Божко, Наталья Владимировна
;
Божко, Наталія Володимирівна
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
2017
Екстракт журавлини в технології варених ковбас з м’ясом водоплавної птиці
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Пасічний, Василь Миколайович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Пасечный, Василий Николаевич
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
;
Pasichniy, Vasil Mikolaovich
2014
Сокращение потерь рыбы-сырца при транспортировке
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
2020
Дослідження споживчої та біологічної цінності м’ясомістких посічених напівфабрикатів
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Пасічний, Василь Миколайович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Пасичный, Василий Николаевич
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
;
Tischenko, Vasyl Ivanovich
;
Pasichnyi, Vasyl Mikolaovich
2019
Функціонально-технологічні показники м’ясомістких посічених напівфабрикатів з м’яса качки
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Пасічний, Василь Миколайович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Пасичный, Василий Николаевич
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
;
Tischenko, Vasyl Ivanovich
;
Pasichnyi, Vasil Mikolaovich
2019
Виготовлення мясомістких посічених напівфабрикатів з екстрактом розмарину
Божко, Наталія Володимирівна
;
Пасічний, Василь Миколайович
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Почтарьова, Дарья Володимирівна
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Пасичный, Василий Николаевич
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Почтарева, Дарья Владимировна
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
;
Pasichnyi, Vasil Mikolaovich
;
Tischenko, Vasyl Ivanovich
;
Pochtarova, Daria Vladimirovna
2019
The effectiveness of natural plant extracts in the technology of combined meatcontaining breads
Bozhko, Natalia Vladimirovna
;
Pasichnyi, Vasil Mikolaovich
;
Tischenko, Vasyl Ivanovich
;
Svyatnenko, Roman Serhiyovych
;
Божко, Наталія Володимирівна
;
Пасічний, Василь Миколайович
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Святненко, Роман Сергійович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Пасичный, Василий Николаевич
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Святненко Роман, Сергеевич
Перегляд
Автор
60
Божко, Наталья Владимировна
57
Тищенко, Василь Іванович
56
Bozhko, Natalia Vladimirovna
48
Тищенко, Василий Иванович
44
Пасічний, Василь Миколайович
33
Пасичный, Василий Николаевич
27
Tischenko, Vasyl Ivanovich
21
Tishchenko, Vasily Ivanovich
17
Pasichnyi, Vasil Mikolaovich
9
Pasichniy, Vasil Mikolaiovich
.
далі >
Тема
21
мясо утки
19
duck meat
19
м'ясо качки
7
пищевая ценность
7
харчова цінність
6
biological value
6
meat-containing sausage
6
натуральні антиоксиданти
5
м'ясо-вмісна ковбаса
5
мясо-содержащая колбаса
.
далі >
за датою випуску
29
2020 - 2024
40
2012 - 2019
Has File(s)
69
true