Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 41-50 зі 69.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Білоквмісна сировина регіонального виробництва у технології м’ясомісткої варено-копченої ковбасиБожко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Ревенко, Руслан Станіславович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Пасичный, Василий Николаевич; Ревенко, Руслан Станиславович; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Pasichnyi, Vasil Mikolaovich; Revenko, Ruslan Stanislavovich
2016Рибний фарш як сировина для виробництва полікомпонентних продуктів харчуванняТищенко, Василь Іванович; Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Тищенко, Василий Иванович; Божко, Наталья Владимировна; Пасечный, Василий Николаевич; Tishchenko, Vasily Ivanovich; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Pasichniy, Vasil Mikolaovich
2019М’ясомісткі комбіновані продукти з м’ясом качки та сріблястого карасяТищенко, Василь Іванович; Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Тищенко, Василий Иванович; Божко, Наталья Владимировна; Пасичный, Василий Николаевич; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Pasichnyi, Vasil Mikolaovich
2014-12Использование антиоксидантов в технологии изготовления комбинированных продуктовБожко, Наталья Владимировна; Божко, Наталія Володимирівна; Bozhko, Natalia Vladimirovna
2017Екстракт журавлини в технології варених ковбас з м’ясом водоплавної птиціБожко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Пасечный, Василий Николаевич; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tishchenko, Vasily Ivanovich; Pasichniy, Vasil Mikolaovich
2014Сокращение потерь рыбы-сырца при транспортировкеБожко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tishchenko, Vasily Ivanovich
2020Дослідження споживчої та біологічної цінності м’ясомістких посічених напівфабрикатівБожко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Пасичный, Василий Николаевич; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Pasichnyi, Vasyl Mikolaovich
2019Функціонально-технологічні показники м’ясомістких посічених напівфабрикатів з м’яса качкиБожко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Пасичный, Василий Николаевич; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Pasichnyi, Vasil Mikolaovich
2019Виготовлення мясомістких посічених напівфабрикатів з екстрактом розмаринуБожко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Тищенко, Василь Іванович; Почтарьова, Дарья Володимирівна; Божко, Наталья Владимировна; Пасичный, Василий Николаевич; Тищенко, Василий Иванович; Почтарева, Дарья Владимировна; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Pasichnyi, Vasil Mikolaovich; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Pochtarova, Daria Vladimirovna
2019The effectiveness of natural plant extracts in the technology of combined meatcontaining breadsBozhko, Natalia Vladimirovna; Pasichnyi, Vasil Mikolaovich; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Svyatnenko, Roman Serhiyovych; Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Тищенко, Василь Іванович; Святненко, Роман Сергійович; Божко, Наталья Владимировна; Пасичный, Василий Николаевич; Тищенко, Василий Иванович; Святненко Роман, Сергеевич