Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 121 до 140 з 216
| Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2022 | Research and development of technology for the production of yoghurt enriched with cereal β-glucan | Qu, Xiaoqing; Цю, Сяоцзінь |
| 2022 | Розробка натуральних смако-ароматичних добавок із вторинної сировини | Синенко, Тетяна Павлівна; Synenko, T. P. |
| 2022 | Судинно-тромбоцитарний гемостаз у корів у період тільності та його корекція | Матвійчук, Денис Миколайович; Matviichuk, D. M. |
| 2022 | Selection of sunflower for resistance to cadmium accumulation | Fy, Yanzhi; Фу, Юаньчжі |
| 2022 | The technology of the pork-meat made Law-Salted Sausages enriched by the additive of soy isolate and treated by high pressure | Yanping, Li; Янпінь, Лі |
| 2022 | Оптимізація технології виробництва свинини за різних термінів відлучення поросят від свиноматок | Швачка, Руслан Петрович; Shvachka, R. P. |
| 2022 | Management of sustainable development of regional territorial communities in People’s Republic of China | Wang, Hongyue; Ван, Хунює |
| 2022 | Creation of the source material of winter wheat resistant to cadmium accumulation | Wu, Lilliu; Ву, Люлю |
| 2022 | Varietal features of development and performance of Brassica Juncea L. according to growth regulators in terms of the Forest-Steppe of Ukraine | Jia, Peipei; Цзя, ПейПей |
| 2022 | Management of Marketing Communications System of Higher Education Institutions in China | Lingling, Wu; ЛіньЛінь, У |
| 2022 | Advances in research on mechanism and function of antimicrobial peptides | Xueqin, Zhao; Сюєцінь, Чжао |
| 2022 | Development of biscuits technology with the addition of grape pomace powders | Lou, Wenjuan; Луо, Веньцзюань |
| 2022 | Anti-inflammatory effect and mechanism of Chlorogenic acid extract from Taraxacum officinale on LTA-induced mastitis in dairy cows | Xu, Ping; Сюй, Пінь |
| 2022 | Development of technology of squid meat preparation with new consumer properties | Cui, Zhenkun; Цуй, Чженкун |
| 2022 | Розроблення технології продуктів лікувально-профілактичного призначення для харчування дітей при інфекційних захворюваннях | Шао, Чженчжен; Shao, Zhengzheng |
| 2016 | Еколого-біологічні властивості трав’яно-чагарничкового покриву лісових екосистем Північного Сходу України | Коваленко, Ігор Миколайович; Коваленко, Игорь Николаевич; Kovalenko, Igor Nikolaevich |
| 2015 | Епізоотологічний моніторинг та удосконалення методів застосування біостимулятора ПДЕ для профілактики хвороб розплоду медоносних бджіл | Кистерна, О. С.; Кистерная, О. С.; Kysterna, O. S. |
| 2013 | Адаптація АБС автомобілів, що експлуатуються в аграрному секторі | Шелудченко, Володимир Віталійович; Шелудченко, Владимир Витальевич; Sheludchenko, V. |
| 2014 | Розвиток внутрішнього контролю в системі управління сільськогосподарськими підприємствами | Гончар, Віталій Павлович; Гончар, Виталий Павлович; Gonchar, Vitaliy Pavlovitch |
| 2012 | Тенденції інтернаціоналізації змісту вищої освіти в університетах Канади | Чирва, А. С.; Чирва, А. С.; Chyrva, A. S. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 121 до 140 з 216