Дисертації та автореферати Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 101 до 120 з 210
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Клініко-експериментальне обґрунтування лікування корів за субклінічного маституТитух, Ярослав Вікторович; Tytukh, Ya. V.
2023Удосконалення комплексу ветеринарно-санітарних заходів птахівничих господарствСластьон, Дар’я Сергіївна; Slastyon, D. S.
2023Development of technology of fermented milk drinks enriched with dietary fibersQin, Xuanxuan; Цзінь, Сюаньсюань
2023Formation of management system of university’s educational and scientific assets in the context of transition to the model of circular economy in ChinaQu, Dongxu; Цюй, Дунсюй
2022Improving the quality of bean dregs by physical methods during its use in bakery technologyWang, Fang; Ван, Фань
2022Management of socio-economic development territories in Henan ProvincesHu, Zetao; Хе, Цзетао
2022Personnel management of educational institutions in ChinaXia, Yuanyuan; Ся, Юаньюань
2022Management of human resources development in the context of aging population in ChinaHuo, Zhiping; Хуо, Чжіпінь
2022Management of human`s resources life quality improvement in ChinaYin, Haiyan; Інь, Хайяань
2022Сортові особливості формування продуктивності гірчиці білої залежно від регуляторів росту з антистресовою дією в умовах північно-східного Лісостепу УкраїниБутенко, Сергій Олександрович; Butenko, S. O.
2022Правові засади публічного адміністрування у сфері користування землями державної та комунальної форм власностіНежевело, Валентина Вікторівна; Nezhevelo, V. V.
2022Верховенство права в цивільному судочинстві УкраїниСоп’яненко, Оксана Юріївна; Sopianenko, O. Yu.
2022Підготовче провадження в цивільному судочинстві УкраїниШаповал, Микола Михайлович; Shapoval, M. M.
2022Formation of functional and technological properties of pork by the influence of vitamin d3 on the differential maternal level of pigsGuo, Liping; Гуо, Ліпінь
2022Research and development of technology for the production of yoghurt enriched with cereal β-glucanQu, Xiaoqing; Цю, Сяоцзінь
2022Розробка натуральних смако-ароматичних добавок із вторинної сировиниСиненко, Тетяна Павлівна; Synenko, T. P.
2022Судинно-тромбоцитарний гемостаз у корів у період тільності та його корекціяМатвійчук, Денис Миколайович; Matviichuk, D. M.
2022Selection of sunflower for resistance to cadmium accumulationFy, Yanzhi; Фу, Юаньчжі
2022The technology of the pork-meat made Law-Salted Sausages enriched by the additive of soy isolate and treated by high pressureYanping, Li; Янпінь, Лі
2022Оптимізація технології виробництва свинини за різних термінів відлучення поросят від свиноматокШвачка, Руслан Петрович; Shvachka, R. P.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 101 до 120 з 210