Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 101 до 120 з 210
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Клініко-експериментальне обґрунтування лікування корів за субклінічного маститу | Титух, Ярослав Вікторович; Tytukh, Ya. V. |
2023 | Удосконалення комплексу ветеринарно-санітарних заходів птахівничих господарств | Сластьон, Дар’я Сергіївна; Slastyon, D. S. |
2023 | Development of technology of fermented milk drinks enriched with dietary fibers | Qin, Xuanxuan; Цзінь, Сюаньсюань |
2023 | Formation of management system of university’s educational and scientific assets in the context of transition to the model of circular economy in China | Qu, Dongxu; Цюй, Дунсюй |
2022 | Improving the quality of bean dregs by physical methods during its use in bakery technology | Wang, Fang; Ван, Фань |
2022 | Management of socio-economic development territories in Henan Provinces | Hu, Zetao; Хе, Цзетао |
2022 | Personnel management of educational institutions in China | Xia, Yuanyuan; Ся, Юаньюань |
2022 | Management of human resources development in the context of aging population in China | Huo, Zhiping; Хуо, Чжіпінь |
2022 | Management of human`s resources life quality improvement in China | Yin, Haiyan; Інь, Хайяань |
2022 | Сортові особливості формування продуктивності гірчиці білої залежно від регуляторів росту з антистресовою дією в умовах північно-східного Лісостепу України | Бутенко, Сергій Олександрович; Butenko, S. O. |
2022 | Правові засади публічного адміністрування у сфері користування землями державної та комунальної форм власності | Нежевело, Валентина Вікторівна; Nezhevelo, V. V. |
2022 | Верховенство права в цивільному судочинстві України | Соп’яненко, Оксана Юріївна; Sopianenko, O. Yu. |
2022 | Підготовче провадження в цивільному судочинстві України | Шаповал, Микола Михайлович; Shapoval, M. M. |
2022 | Formation of functional and technological properties of pork by the influence of vitamin d3 on the differential maternal level of pigs | Guo, Liping; Гуо, Ліпінь |
2022 | Research and development of technology for the production of yoghurt enriched with cereal β-glucan | Qu, Xiaoqing; Цю, Сяоцзінь |
2022 | Розробка натуральних смако-ароматичних добавок із вторинної сировини | Синенко, Тетяна Павлівна; Synenko, T. P. |
2022 | Судинно-тромбоцитарний гемостаз у корів у період тільності та його корекція | Матвійчук, Денис Миколайович; Matviichuk, D. M. |
2022 | Selection of sunflower for resistance to cadmium accumulation | Fy, Yanzhi; Фу, Юаньчжі |
2022 | The technology of the pork-meat made Law-Salted Sausages enriched by the additive of soy isolate and treated by high pressure | Yanping, Li; Янпінь, Лі |
2022 | Оптимізація технології виробництва свинини за різних термінів відлучення поросят від свиноматок | Швачка, Руслан Петрович; Shvachka, R. P. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 101 до 120 з 210