Перегляд зібрання за групою - Автори Димитриевич, Л. Р.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 21  далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Construction of a method for predicting the number of enterobacteria in milk using artifical neural networksBerhilevych, O.; Kasianchuk, V.; Chernetskyi, I.; Konieva, A.; Dimitrijevich, L.; Marenkova, T.; Бергілевич, О. М.; Касянчук, В. В.; Чернецький, І. В.; Конєва, А. О.; Дімитрієвич, Л. Р.; Маренкова, Т. І.; Бергилевич, А. Н.; Касянчук, В. В.; Чернецкий, И. В.; Конева, А. О.; Димитриевич, Л. Р.; Маренкова, Т. И.
2019Determination of honey geographic origin according to its elemental composition by the method of x-ray fluorescenceKasianchuk, V.; Berhilevych, O.; Negai, I.; Dimitrijevich, L.; Marenkova, T.; Касянчук, В. В.; Бергілевич, О. М.; Негай, І. В.; Дімитрієвич, Л. Р.; Маренкова, Т. І.; Касянчук, В. В.; Бергилевич, А. Н.; Негай, И. В.; Димитриевич, Л. Р.; Маренкова, Т. И.
2020Specific features of accumulation of organochlorine pesticide residues in melliferous plant, bee pollen, and honeyKasianchuk, V.; Berhilevych, O.; Negai, I.; Dimitrijevich, L.; Marenkova, T.; Касянчук, В. В.; Бергілевич, О. М.; Негай, І.; Дімитрієвич, Л. Р.; Маренкова, Т. І.; Касянчук, В. В.; Бергилевич, А. Н.; Негай, И.; Димитриевич, Л. Р.; Маренкова, Т. И.
2016Вплив умов зберігання на вміст вітамінного складу розроблених кулінарних виробів на основі шпикуДимитрієвич, Л. Р.; Скурихіна, Л. А.; Маренкова, Т. І.; Димитриевич, Л. Р.; Скурихина, Л. А.; Маренкова, Т. И.; Dimitrijevic, L. R.; Skurikhina, L. A.; Marenkova, T. I.
2017Зміни кольору і вмісту вітамінного складу кулінарних виробів на основі шпику та моркви у процесі зберіганняДимитрієвич, Л. Р.; Маренкова, Т. І.; Димитриевич, Л. Р.; Маренкова, Т. И.; Dimitrievich, L. R.; Marenkova, T. I.
2016Исследование влияния растительных смесей на функциональные свойства изделий на основе шпигаДимитриевич, Л. Р.; Маренкова, Т. И.; Скурихина, Л. А.; Павлоцкая, Л. Ф.; Димитрієвич, Л. Р.; Маренкова, Т. І.; Скуріхіна, Л. А.; Павлоцька, Л. Ф.; Dimitrievich, L. R.; Marenkova, T. I.; Skurikhina, L. A.; Pavlotskaya, L. F.
2018Медико-біологічні дослідження м’ясопродуктових виробів з рослинними наповнювачамиДимитрієвич, Л. Р.; Маренкова, Т. І.; Димитриевич, Л. Р.; Маренкова, Т. И.; Dimitrijevic, L. R.; Marenkova, T. I.
2017Механізм переходу барвникових речовин й посилення кольору каратиноїдів у жиро-рослинних сумішахДимитрієвич, Л. Р.; Маренкова, Т. І.; Димитриевич, Л. Р.; Маренкова, Т. И.; Dimitrievich, L. R.; Marenkova, T. I.
2013От предков до современностиДимитриевич, Л. Р.; Димитрієвич, Л. Р.
2013-10-08Регулювання якості натуральних продуктів із свинини, яловичини, баранини та інших видів м'ясаДимитрієвич, Л. Р.; Скуріхіна, Л. А.; Павлоцька, Л. Ф.; Димитриевич, Л. Р.; Скурихина, Л. А.; Павлоцкая, Л. Ф.
2018Розширення використання свинячої печінки і селезінки з оздоровчою метоюДимитрієвич, Л. Р.; Скуріхіна, Л. А.; Маренкова, Т. І.; Димитриевич, Л. Р.; Скурихина, Л. А.; Маренкова, Т. И.; Dimitrijevic, L. R.; Skurikhina, L. A.; Marenkova, T. I.
2018Руководителю, учителю и просто прекрасному человеку с большой буквы Михаилу Ивановичу БеляевуДимитриевич, Л. Р.; Димитрієвич, Л. Р.; Dimitrijevic, L. R.
2014-04-14Удосконалення приготування борошняних гарнірівНевшупа, Н. С.; Димитрієвич, Л. Р.; Невшупа, Н. С.; Димитриевич, Л. Р.
2014-04-14Удосконалення приготування борошняних стравМельник, Я. О.; Димитрієвич, Л. Р.; Мельник, Я. А.; Димитриевич, Л. Р.
2014-04-14Удосконалення приготування гарячих солодких стравЗінчик, Т. С.; Димитрієвич, Л. Р.; Зинчик, Т. С.; Димитриевич, Л. Р.
2014-04-14Удосконалення приготування холодних страв і закусок із свининиГруздо, І. І.; Димитрієвич, Л. Р.; Груздо, И. И.; Димитриевич, Л. Р.
2014-04-14Удосконалення технології приготування пельменівШкурат, О.; Димитрієвич, Л. Р.; Шкурат, А.; Димитриевич, Л. Р.
2013Универсальный мясопродуктовый полуфабрикат для предприятий мясной промышленности и ресторанного хозяйстваДимитриевич, Л. Р.; Димитрієвич, Л. Р.
2014-04-14Універсальний напівфабрикат на основі грибів шампіньйонівЄвдокимова, В.; Димитрієвич, Л. Р.; Евдокимова, В.; Димитриевич, Л. Р.
2012Характеристика клітковини картопляної та її використання в різних видах харчових системДимитрієвич, Л. Р.; Степанова, Т. М.; Димитриевич, Л. Р.; Степанова, Т. М.; Dimitrijevic, L. P.; Stepanova, T. M.