Showing results 1 to 20 of 21
next >
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Construction of a method for predicting the number of enterobacteria in milk using artifical neural networks | Berhilevych, O.; Kasianchuk, V.; Chernetskyi, I.; Konieva, A.; Dimitrijevich, L.; Marenkova, T.; Бергілевич, О. М.; Касянчук, В. В.; Чернецький, І. В.; Конєва, А. О.; Дімитрієвич, Л. Р.; Маренкова, Т. І.; Бергилевич, А. Н.; Касянчук, В. В.; Чернецкий, И. В.; Конева, А. О.; Димитриевич, Л. Р.; Маренкова, Т. И. |
2019 | Determination of honey geographic origin according to its elemental composition by the method of x-ray fluorescence | Kasianchuk, V.; Berhilevych, O.; Negai, I.; Dimitrijevich, L.; Marenkova, T.; Касянчук, В. В.; Бергілевич, О. М.; Негай, І. В.; Дімитрієвич, Л. Р.; Маренкова, Т. І.; Касянчук, В. В.; Бергилевич, А. Н.; Негай, И. В.; Димитриевич, Л. Р.; Маренкова, Т. И. |
2020 | Specific features of accumulation of organochlorine pesticide residues in melliferous plant, bee pollen, and honey | Kasianchuk, V.; Berhilevych, O.; Negai, I.; Dimitrijevich, L.; Marenkova, T.; Касянчук, В. В.; Бергілевич, О. М.; Негай, І.; Дімитрієвич, Л. Р.; Маренкова, Т. І.; Касянчук, В. В.; Бергилевич, А. Н.; Негай, И.; Димитриевич, Л. Р.; Маренкова, Т. И. |
2016 | Вплив умов зберігання на вміст вітамінного складу розроблених кулінарних виробів на основі шпику | Димитрієвич, Л. Р.; Скурихіна, Л. А.; Маренкова, Т. І.; Димитриевич, Л. Р.; Скурихина, Л. А.; Маренкова, Т. И.; Dimitrijevic, L. R.; Skurikhina, L. A.; Marenkova, T. I. |
2017 | Зміни кольору і вмісту вітамінного складу кулінарних виробів на основі шпику та моркви у процесі зберігання | Димитрієвич, Л. Р.; Маренкова, Т. І.; Димитриевич, Л. Р.; Маренкова, Т. И.; Dimitrievich, L. R.; Marenkova, T. I. |
2016 | Исследование влияния растительных смесей на функциональные свойства изделий на основе шпига | Димитриевич, Л. Р.; Маренкова, Т. И.; Скурихина, Л. А.; Павлоцкая, Л. Ф.; Димитрієвич, Л. Р.; Маренкова, Т. І.; Скуріхіна, Л. А.; Павлоцька, Л. Ф.; Dimitrievich, L. R.; Marenkova, T. I.; Skurikhina, L. A.; Pavlotskaya, L. F. |
2018 | Медико-біологічні дослідження м’ясопродуктових виробів з рослинними наповнювачами | Димитрієвич, Л. Р.; Маренкова, Т. І.; Димитриевич, Л. Р.; Маренкова, Т. И.; Dimitrijevic, L. R.; Marenkova, T. I. |
2017 | Механізм переходу барвникових речовин й посилення кольору каратиноїдів у жиро-рослинних сумішах | Димитрієвич, Л. Р.; Маренкова, Т. І.; Димитриевич, Л. Р.; Маренкова, Т. И.; Dimitrievich, L. R.; Marenkova, T. I. |
2013 | От предков до современности | Димитриевич, Л. Р.; Димитрієвич, Л. Р. |
2013-10-08 | Регулювання якості натуральних продуктів із свинини, яловичини, баранини та інших видів м'яса | Димитрієвич, Л. Р.; Скуріхіна, Л. А.; Павлоцька, Л. Ф.; Димитриевич, Л. Р.; Скурихина, Л. А.; Павлоцкая, Л. Ф. |
2018 | Розширення використання свинячої печінки і селезінки з оздоровчою метою | Димитрієвич, Л. Р.; Скуріхіна, Л. А.; Маренкова, Т. І.; Димитриевич, Л. Р.; Скурихина, Л. А.; Маренкова, Т. И.; Dimitrijevic, L. R.; Skurikhina, L. A.; Marenkova, T. I. |
2018 | Руководителю, учителю и просто прекрасному человеку с большой буквы Михаилу Ивановичу Беляеву | Димитриевич, Л. Р.; Димитрієвич, Л. Р.; Dimitrijevic, L. R. |
2014-04-14 | Удосконалення приготування борошняних гарнірів | Невшупа, Н. С.; Димитрієвич, Л. Р.; Невшупа, Н. С.; Димитриевич, Л. Р. |
2014-04-14 | Удосконалення приготування борошняних страв | Мельник, Я. О.; Димитрієвич, Л. Р.; Мельник, Я. А.; Димитриевич, Л. Р. |
2014-04-14 | Удосконалення приготування гарячих солодких страв | Зінчик, Т. С.; Димитрієвич, Л. Р.; Зинчик, Т. С.; Димитриевич, Л. Р. |
2014-04-14 | Удосконалення приготування холодних страв і закусок із свинини | Груздо, І. І.; Димитрієвич, Л. Р.; Груздо, И. И.; Димитриевич, Л. Р. |
2014-04-14 | Удосконалення технології приготування пельменів | Шкурат, О.; Димитрієвич, Л. Р.; Шкурат, А.; Димитриевич, Л. Р. |
2013 | Универсальный мясопродуктовый полуфабрикат для предприятий мясной промышленности и ресторанного хозяйства | Димитриевич, Л. Р.; Димитрієвич, Л. Р. |
2014-04-14 | Універсальний напівфабрикат на основі грибів шампіньйонів | Євдокимова, В.; Димитрієвич, Л. Р.; Евдокимова, В.; Димитриевич, Л. Р. |
2012 | Характеристика клітковини картопляної та її використання в різних видах харчових систем | Димитрієвич, Л. Р.; Степанова, Т. М.; Димитриевич, Л. Р.; Степанова, Т. М.; Dimitrijevic, L. P.; Stepanova, T. M. |