Харчових технологій Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 181 до 200 з 215
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Удосконалення технології хліба з використанням текстурованого борошнаПрокопенко, Ю. І.; Прокопенко, Ю. И.; Prokopenko, U. I.
2018Рoзрoбка рeцeптyри та технології м’яснoгo функціонального прoдyктy із використанням сирoвини рoслиннoгoпoxoджeнняЛяшко, Олег Олександрович; Ляшко, Олег Александрович; Lyashko, Oleg Aleksandrovich
2018Розробка кисломолочного продукту з використанням ретентату молочної сироватки, збагаченого пребіотичними компонентамиШевченко, Ганна Іванівна; Шевченко, Анна Ивановна; Shevchenko, Anna Ivanivna
2018Вдосконалення технології йогурту, збагаченого білковими компонентамиСонько, Катерина Володимирівна; Сонько, Екатерина Владимировна; Sonko, Kateryna Vladimirovna
2018Розробка технології молочного десерту підвищеної біологічної цінностіСиненко, Тетяна Павлівна; Синенко, Татьяна Павловна; Synenko, Tetiana Pavlovna
2018Удосконалення технології виробництва альбумінних сирівМайковська, Ірина Михайлівна; Майковская, Ирина Михайловна; Maikovskaya, Irina Mikhailovna
2018Розробка технології сиру кисломолочного продукту з підвищеною масовою часткою молочного білкуГолован, Марина Михайлівна; Голован, Марина Михайловна; Golovan, Marina Mikhailovna
2018Розробка рецептури та технології виробництва м'ясо-місткої варено-копченої ковбаси з м’ясом водоплавної птиці із використанням екстракту розмаринуОмельяненко, Тетяна Вячеславівна; Омельяненко, Татьяна Вячеславовна; Omelianenko, Tatiana Vicheslavovna
2018Розробка рецептури та технології м'ясомістких сардельок із застосуванням натурального антиоксидантаМізь, Євгенія Миколаївна; Мизь, Евгения Николаевна; Miz, Yevheniia Mykolayivna
2018Удосконалення технології сирників з використанням безглютенового борошнаПавлюченко, О. В.; Павлюченко, О. В.; Pavluchenko, O. V.
2018Удосконалення технології збивного випеченого напівфабрикату для тістечокЛисенко, М. В.; Лысенко, М. В.; Lysenko, M.
2018Удосконалення технології суфле шоколадногоКондратюк, Сергій Вячеславович; Кондратюк, Сергей Вячеславович; Kondratiuk, Serhii Vyacheslavovich
2018Розроблення технології сухої суміші желейного напівфабрикату для фруктових салатівБлизнюк, Ольга Вікторівна; Близнюк, Ольга Викторовна; Blyzniuk, Olha Victorivna
2017Технологія виробництва варених ковбас та проектний розрахунок ковбасного цеху в умовах м. СумиПолякова, Юлія Валеріївна; Полякова, Юлия Валерьевна; Polyakova, Julia Valerievna
2017Технологічні основи холодильної обробки м’яса та проект холодильного цеху в умовах м. СумиЧекан, Маргарита Олегівна; Чекан, Маргарита Олеговна; Chekan, Margarita Olegivna
2017Технологія виробництва напівкопчених ковбас та проект м’ясопереробного цеху в умовах м. БуриньТурецька, Ярослава Ігорівна; Турецкая, Ярослава Игоревна; Turetska, Yaroslava Igorivna
2017Технологія виробництва м'ясо-рослинних консервів та проектний розрахунок консервного заводу в умовах м. ГлобинеСахненко, Інна Анатоліївна; Сахненко, Инна Анатольевна; Sakhnenko, Inna Anatolievna
2017Технологія виробництва варено-копчених ковбас та проектний розрахунок м’ясопереробного цеху в умовах м. ПутивльЛитвиненко, Олександра Володимирівна; Литвиненко, Александра Владимировна; Litvinenko, Aleksandra Vladimirovna
2017Технологія виробництва плавлених сирів та технічне переоснащення ПАТ «Пирятинський сирзавод» (цех із виробництва плавлених сирів)Прасол, Юлія Сергіївна; Прасол, Юлия Сергеевна; Prasol, Yuliya Sergeevna
2017Технологія виробництва масла вершкового та технічне переоснащення ПАТ «Пирятинський сирзавод» (цех із виробництва масла вершкового)Машкова, Ганна Станіславівна; Машкова, Анна Станиславовна; Mashkova, Anna Stanislavovna
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 181 до 200 з 215