Перегляд зібрання за групою - Автори Stepanova, T. M.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 6 до 25 із 25 < назад 
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Vegetable protein blend technology for vegetarian sausagesNan, H.; Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M.; Afanasiiev, O. V.; Sytnyk, K. I.; Dyshuk, A. V.; Suprunenko, K. Ye.; Нан, Х.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Афанасьєв, О. В.; Ситник, К. І.; Дишук, А. В.; Супруненко, К. Є.; Нан, Х.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Афанасьев, А. В.; Сытник, Е. И.; Дышук, А. В.; Супруненко, Е. Е.
2014-11Вивчення процесу гелеутворення в системі «NEA pectin : Ca 2+»Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M.
2015Вплив сахарози на структурно-механічні властивості системи на основі «напівфабрикату драглеутворюючого для желейних виробів»Степанова, Т. М.; Кондратюк, Н. В.; Пивоваров, Є. П.; Степанова, Т. М.; Кондратюк, Н. В.; Пивоваров, Е. П.; Stepanova, T. M.; Kondratjuk, N. V.; Pyvovarov, Ye. P.
2018Дослідження плівок на основі уронатних полісахаридів методом диференційально-скануючої калориметріїКондратюк, Н. В.; Пивоваров, Є. П.; Степанова, Т. М.; Кондратюк, Н. В.; Пивоваров, Е. П.; Степанова, Т. М.; Kondratjuk, N. V.; Pivovarov, Ye. P.; Stepanova, T. M.
2014Изучение процесса гелеобразования в системе «NEA pectin : Ca 2+»Пивоваров, П. П.; Пивоваров, Е. П.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Пивоваров, П. П.; Пивоваров, Є. П.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Pivovarov, P. P.; Pivovarov, E. P.; Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M.
2015Инновационные идеи в технологии сладких желированных блюд на основе плодово-ягодного сырьяСтепанова, Т. М.; Степанова, Т. М.; Stepanova, T. M.
2015Наукове обґрунтування ролі системи «NEApectin–Ca2+» у формуванні асортименту низькокалорійної кулінарної продукціїСтепанова, Т. М.; Степанова, Т. М.; Stepanova, T. M.
2017Науково-практичні аспекти виробництва харчових наноплівок на основі композицій уронатних полісахаридівКондратюк, Н. В.; Пивоваров, Є. П.; Степанова, Т. М.; Кондратюк, Н. В.; Пивоваров, Е. П.; Степанова, Т. М.; Kondratjuk, N. V.; Pivovarov, Ye. P.; Stepanova, T. M.
2015Нові технологічні системи на основі поліфункціонального желюючого напівфабрикатуСтепанова, Т. М.; Дубовик, О. В.; Степанова, Т. М.; Дубовик, О. В.; Stepanova, T. M.; Dubovyk, O. V.
2018Оптимізація базової рецептури желе плодово-ягідного на основі уронатного полісахариду і сухих концентратів соківКондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Бурак, В. Г.; Малецький, М. В.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Бурак, В. Г.; Малецкий, М. В.; Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M.; Burak, V. G.; Maletsky, M. V.
2016Особенности разработки технологии низкокалорийных желе на основе полисахаридовПивоваров, П. П.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Пивоваров, П. П.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Pivovarov, P. P.; Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M.
2015Особливості використання поліфункціонального драглеутворюючого напівфабрикату для желейних виробівСтепанова, Т. М.; Степанова, Т. М.; Stepanova, T. M.
2014Особливості приготування солодких желейних виробів на основі системи «NEA pectin:Са 2+»Удянська, Ю. О.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Удянская, Ю. О.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Udjans’ka, Y. O.; Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M.
2013Перспективи використання цитрусових плодів у складі гелеподібної десертної продукції на основі системи «альгінат натрію-пробіотичні мікроорганізми»Пивоваров, П. П.; Пивоваров, Є. П.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Пивоваров, П. П.; Пивоваров, Е. П.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Pivovarov, P. P.; Pivovarov, E. P.; Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M.
2013Перспективи створення низькокалорійних десертів з пребіотичними компонентамиПогуляка, Н. С.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Погуляка, Н. С.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Poguljaka, N. S.; Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M.
2013Перспективы использования агаро-пектиновой смеси в технологии желеПивоваров, П. П.; Пивоваров, Е. П.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Пивоваров, П. П.; Пивоваров, Є. П.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Pivovarov, P. P.; Pivovarov, E. P.; Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M.
2014Перспективы использования яичной скорлупы в технологии сладких блюд на основе пектинаПивоваров, П. П.; Пивоваров, Е. П.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Пивоваров, П. П.; Пивоваров, Є. П.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Pivovarov, P. P.; Pivovarov, E. P.; Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M.
2014Проблема кальцієдефіциту серед молоді та способи її подоланняФедірко, А. О.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Федирко, А. О.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Fedirko, A. O.; Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M.
2012Характеристика клітковини картопляної та її використання в різних видах харчових системДимитрієвич, Л. Р.; Степанова, Т. М.; Димитриевич, Л. Р.; Степанова, Т. М.; Dimitrijevic, L. P.; Stepanova, T. M.
2017Інноваційні підходи до створення харчових плівкоутворюючих гідрогелівСтепанова, Т. М.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Кондратюк, Н. В.; Stepanova, T. M.; Kondratjuk, N. V.