Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2019 | Vegetable protein blend technology for vegetarian sausages | Nan, H.; Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M.; Afanasiiev, O. V.; Sytnyk, K. I.; Dyshuk, A. V.; Suprunenko, K. Ye.; Нан, Х.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Афанасьєв, О. В.; Ситник, К. І.; Дишук, А. В.; Супруненко, К. Є.; Нан, Х.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Афанасьев, А. В.; Сытник, Е. И.; Дышук, А. В.; Супруненко, Е. Е. |
2014-11 | Вивчення процесу гелеутворення в системі «NEA pectin : Ca 2+» | Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M. |
2015 | Вплив сахарози на структурно-механічні властивості системи на основі «напівфабрикату драглеутворюючого для желейних виробів» | Степанова, Т. М.; Кондратюк, Н. В.; Пивоваров, Є. П.; Степанова, Т. М.; Кондратюк, Н. В.; Пивоваров, Е. П.; Stepanova, T. M.; Kondratjuk, N. V.; Pyvovarov, Ye. P. |
2018 | Дослідження плівок на основі уронатних полісахаридів методом диференційально-скануючої калориметрії | Кондратюк, Н. В.; Пивоваров, Є. П.; Степанова, Т. М.; Кондратюк, Н. В.; Пивоваров, Е. П.; Степанова, Т. М.; Kondratjuk, N. V.; Pivovarov, Ye. P.; Stepanova, T. M. |
2014 | Изучение процесса гелеобразования в системе «NEA pectin : Ca 2+» | Пивоваров, П. П.; Пивоваров, Е. П.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Пивоваров, П. П.; Пивоваров, Є. П.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Pivovarov, P. P.; Pivovarov, E. P.; Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M. |
2015 | Инновационные идеи в технологии сладких желированных блюд на основе плодово-ягодного сырья | Степанова, Т. М.; Степанова, Т. М.; Stepanova, T. M. |
2015 | Наукове обґрунтування ролі системи «NEApectin–Ca2+» у формуванні асортименту низькокалорійної кулінарної продукції | Степанова, Т. М.; Степанова, Т. М.; Stepanova, T. M. |
2017 | Науково-практичні аспекти виробництва харчових наноплівок на основі композицій уронатних полісахаридів | Кондратюк, Н. В.; Пивоваров, Є. П.; Степанова, Т. М.; Кондратюк, Н. В.; Пивоваров, Е. П.; Степанова, Т. М.; Kondratjuk, N. V.; Pivovarov, Ye. P.; Stepanova, T. M. |
2015 | Нові технологічні системи на основі поліфункціонального желюючого напівфабрикату | Степанова, Т. М.; Дубовик, О. В.; Степанова, Т. М.; Дубовик, О. В.; Stepanova, T. M.; Dubovyk, O. V. |
2018 | Оптимізація базової рецептури желе плодово-ягідного на основі уронатного полісахариду і сухих концентратів соків | Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Бурак, В. Г.; Малецький, М. В.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Бурак, В. Г.; Малецкий, М. В.; Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M.; Burak, V. G.; Maletsky, M. V. |
2016 | Особенности разработки технологии низкокалорийных желе на основе полисахаридов | Пивоваров, П. П.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Пивоваров, П. П.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Pivovarov, P. P.; Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M. |
2015 | Особливості використання поліфункціонального драглеутворюючого напівфабрикату для желейних виробів | Степанова, Т. М.; Степанова, Т. М.; Stepanova, T. M. |
2014 | Особливості приготування солодких желейних виробів на основі системи «NEA pectin:Са 2+» | Удянська, Ю. О.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Удянская, Ю. О.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Udjans’ka, Y. O.; Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M. |
2013 | Перспективи використання цитрусових плодів у складі гелеподібної десертної продукції на основі системи «альгінат натрію-пробіотичні мікроорганізми» | Пивоваров, П. П.; Пивоваров, Є. П.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Пивоваров, П. П.; Пивоваров, Е. П.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Pivovarov, P. P.; Pivovarov, E. P.; Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M. |
2013 | Перспективи створення низькокалорійних десертів з пребіотичними компонентами | Погуляка, Н. С.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Погуляка, Н. С.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Poguljaka, N. S.; Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M. |
2013 | Перспективы использования агаро-пектиновой смеси в технологии желе | Пивоваров, П. П.; Пивоваров, Е. П.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Пивоваров, П. П.; Пивоваров, Є. П.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Pivovarov, P. P.; Pivovarov, E. P.; Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M. |
2014 | Перспективы использования яичной скорлупы в технологии сладких блюд на основе пектина | Пивоваров, П. П.; Пивоваров, Е. П.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Пивоваров, П. П.; Пивоваров, Є. П.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Pivovarov, P. P.; Pivovarov, E. P.; Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M. |
2014 | Проблема кальцієдефіциту серед молоді та способи її подолання | Федірко, А. О.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Федирко, А. О.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Fedirko, A. O.; Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M. |
2012 | Характеристика клітковини картопляної та її використання в різних видах харчових систем | Димитрієвич, Л. Р.; Степанова, Т. М.; Димитриевич, Л. Р.; Степанова, Т. М.; Dimitrijevic, L. P.; Stepanova, T. M. |
2017 | Інноваційні підходи до створення харчових плівкоутворюючих гідрогелів | Степанова, Т. М.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Кондратюк, Н. В.; Stepanova, T. M.; Kondratjuk, N. V. |