Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Перегляд зібрання за групою - Автори Божко, Наталія Володимирівна
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 10 до 29 із 70
< назад
далі >
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2023
Аналіз сучасних трендів у виробництві безалкогольних напоїв із використанням нетрадиційної рослинної сировини
Тищенко, Василь Іванович
;
Божко, Наталія Володимирівна
;
Tischenko, Vasyl Ivanovich
;
Bozhko, Natalia Volodymyrivna
2019
Білоквмісна сировина регіонального виробництва у технології м’ясомісткої варено-копченої ковбаси
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Пасічний, Василь Миколайович
;
Ревенко, Руслан Станіславович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Пасичный, Василий Николаевич
;
Ревенко, Руслан Станиславович
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
;
Tischenko, Vasyl Ivanovich
;
Pasichnyi, Vasil Mikolaovich
;
Revenko, Ruslan Stanislavovich
2012
Біологічна хімія
Кіндя, Валерій Ілліч
;
Божко, Наталія Володимирівна
;
Киндя, Валерий Ильич
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Kinda, V. I.
;
Bozhko, N. V.
2012
Біологічна хімія
Кіндя, Валерій Ілліч
;
Божко, Наталія Володимирівна
;
Киндя, Валерий Ильич
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Kinda, V. I.
;
Bozhko, N. V.
2020
Вивчення впливу конопляного борошна на окислення ліпідів варених ковбас
Тищенко, Василь Іванович
;
Божко, Наталія Володимирівна
;
Шубіна, Євгенія Андріївна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Шубина, Евгения Андреевна
;
Tischenko, Vasyl Ivanovich
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
;
Shubina, Yevgenia Andreevna
2019
Виготовлення мясомістких посічених напівфабрикатів високої біологічної цінності
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Пасічний, Василь Миколайович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Пасичный, Василий Николаевич
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
;
Tischenko, Vasyl Ivanovich
;
Pasichnyi, Vasil Mikolaovich
2019
Виготовлення мясомістких посічених напівфабрикатів з екстрактом розмарину
Божко, Наталія Володимирівна
;
Пасічний, Василь Миколайович
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Почтарьова, Дарья Володимирівна
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Пасичный, Василий Николаевич
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Почтарева, Дарья Владимировна
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
;
Pasichnyi, Vasil Mikolaovich
;
Tischenko, Vasyl Ivanovich
;
Pochtarova, Daria Vladimirovna
2015
Використання натуральних антиоксидантів у виробництві ковбас
Божко, Наталія Володимирівна
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
2020
Використання натуральних антиоксидантів у технології варено-копчених ковбас
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
;
Tischenko, Vasyl Ivanovich
2023
Використання фітоекстрактів для фортифікації безалкогольних напоїв функціонального призначення
Тищенко, Василь Іванович
;
Божко, Наталія Володимирівна
;
Tischenko, Vasyl Ivanovich
;
Bozhko, Natalia Volodymyrivna
2024
Дослідження динаміки окислювальних процесів напівкопчених ковбас у модифікованих оболонках
Тищенко, Василь Іванович
;
Божко, Наталія Володимирівна
;
Пасічний, Василь Миколайович
;
Божко, Софія Богданівна
;
Маринін, Андрій Іванович
;
Tischenko, Vasyl Ivanovich
;
Bozhko, Natalia Volodymyrovna
;
Pasichnyi, Vasyl Mykolaovich
;
Bozhko, Sofiia Bogdanivna
;
Marinin, Andriy Ivanovich
2021
Дослідження ефективності корекції перекісного окислення ліпідів в системах біологічного походження з використанням біофлавоноїдного комплексу ягід
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Пасічний, Василь Миколайович
;
Маринін, Андрій Іванович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Пасичный, Василий Николаевич
;
Маринин, Андрей Иванович
;
Bozhko, Nataliia Vladimirovna
;
Tischenko, Vasyl Ivanovich
;
Pasichnyi, Vasyl Mikolayovich
;
Marynin, Andriy Ivanovich
2016
Дослідження модельних фаршів на основі мяса качки Пекінської
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Пасічний, Василь Миколайович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Пасечный, Василий Николаевич
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
;
Pasichniy, Vasil Mikolaovich
2020
Дослідження споживчої та біологічної цінності м’ясомістких посічених напівфабрикатів
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Пасічний, Василь Миколайович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Пасичный, Василий Николаевич
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
;
Tischenko, Vasyl Ivanovich
;
Pasichnyi, Vasyl Mikolaovich
2017
Екстракт журавлини в технології варених ковбас з м’ясом водоплавної птиці
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Пасічний, Василь Миколайович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Пасечный, Василий Николаевич
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
;
Pasichniy, Vasil Mikolaovich
2020
Ефективність екстракту журавлини як натуральної антиокислювальної добавки
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Пасічний, Василь Миколайович
;
Божко, Софія Богданівна
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Пасичный, Василий Николаевич
;
Божко, София Богдановна
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
;
Tischenko, Vasyl Ivanovich
;
Pasichnyi, Vasil Mikolaovich
;
Bozhko, Sophiya Bogdanivna
2014
Залежність якості свинини від умов транспортування та тривалості витримки свиней перед забоєм
Тищенко, Василь Іванович
;
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
2015
Застосування бета-каротину як натурального барвника в ковбасних продуктах
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
2015
Зменшення втрат живої маси та збереження якості м’яса в процесі транспортування та забою свиней
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
;
Tishchenko, Vasily Ivanovich
2014-12
Использование антиоксидантов в технологии изготовления комбинированных продуктов
Божко, Наталья Владимировна
;
Божко, Наталія Володимирівна
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna