Результати 21 до 40 із 50
< назад
далі >
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2017 | Органолептична характеристика йогурту з рослинною добавкою | Болгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V. |
2019 | Особливості виробництва сиру «Голландський» на потужностях філії «Охтирський сиркомбінат ПП «Рось» | Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Перетятько, О. Г.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Перетятько, А. Г.; Bolhova, N. V.; Nazarenko, Y. V.; Peretyatko, А. G. |
2016 | Пектин у технології виробництва функціональних молочних продуктів | Болгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V. |
2015 | Перспективные виды сырья при производстве мясных продуктов | Болгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V. |
2017 | Пребіотіки у виробництві кисломолочних продуктів | Болгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V. |
2014 | Продукти для функціонального харчування | Болгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V. |
2016 | Продукти оздоровчого призначення | Болгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V. |
2015-05-14 | Продукти харчування нової генерації | Болгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V. |
2015 | Підходи до створення функціональних молочних продуктів | Болгова, Н. В.; Болгова, Н. В .; Bolhova, N. V. |
2022 | Розробка натуральної смакоароматичної добавки «Meat flavor» | Синенко, Тетяна Павлівна; Болгова, Наталія Вікторівна; Synenko, T. P.; Bolhova, N. V. |
2023 | Розробка рецептурних композицій сирних паст з підвищеною біологічною цінністю | Назаренко, Ю. В.; Пуригін, І. О.; Болгова, Н. В.; Синенко, Т. П.; Nazarenko, Y. V.; Puryhin, I. O.; Bolhova, N. V.; Synenko, T. P. |
2023 | Розробка сирного продукту із рослинним білком | Назаренко, Ю. В.; Шмідт, Б. В.; Болгова, Н. В.; Синенко, Т. П.; Nazarenko, Y. V.; Shmidt, B. V.; Bolhova, N. V.; Synenko, T. P. |
2015 | Роль семейств в разведении бурого скота | Болгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V. |
2020 | Сиркова паста з часником | Болгова, Н. В.; Лях, В. І.; Шептун, Р. М.; Болгова, Н. В.; Лях, В. И.; Шептун, Р. Н.; Bolhova, N. V.; Liakh, V. І.; Sheptun, R. М. |
2023 | Спосіб виробництва виробу сиркового з соняшниковим ізолятом | Болгова, Н. В.; Хмелюк, Т. А.; Bolhova, N. V.; Khmelyuk, T. A. |
2020 | Спосіб виробництва плавленого сиру з йодказеїном | Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Цигура, В. В.; Галета, Ю. С.; Хмелюк, Т. А.; Болгова, Н. В.; Губа, С. А.; Цигура, В. В.; Галета, Ю. С.; Хмелюк, Т. А.; Bolhova, N. V.; Guba, S. A.; Tsigura, V. V.; Galeta, Yu. S.; Khmelyuk, T. A. |
2020 | Спосіб виробництва плавленого сиру з сухим харчовим екстрактом листя волоського горіха | Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Цигура, В. В.; Кревсун, К. В.; Хмелюк, Т. А.; Болгова, Н. В.; Губа, С. А.; Цигура, В. В.; Кревсун, К. В.; Хмелюк, Т. А.; Bolhova, N. V.; Guba, S. A.; Tsigura, V. V.; Krevsun, K. V.; Khmelyuk, T. A. |
2020 | Спосіб виробництва сиркової пасти «Часничок» | Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Цигура, В. В.; Єресь, І. О.; Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Цигура, В. В.; Ересь, И. А.; Bolhova, N. V.; Guba, S. A.; Tsigura, V. V.; Heres, I. A. |
2023 | Спосіб виробництва сиру м’якого сироваткового «Карамелька» | Ладика, В. І.; Болгова, Н. В.; Самілик, М. М.; Соколенко, В. В.; Назаренко, Ю. В.; Ladyka, V. I.; Bolhova, N. V.; Samilyk, М. М.; Sokolenko, V. V.; Nazarenko, Yu. V. |
2023 | Сухе молоко А2 в технології низькоглютенових бісквітів із буряком | Бордунова, Ольга Георгіївна; Самохіна, Євгенія Анатоліївна; Василенко, Ольга Олександрівна; Головко, Тетяна Миколаївна; Болгова, Наталія Вікторівна; Применко, Владислав Геннадійович; Коваленко, Аліна Ігорівна; Bordunova, O. G.; Samokhina, Ye. A.; Vasylenko, O. O.; Holovko, T. M.; Bolhova, N. V.; Prymenko, V. G.; Kovalenko, A. I. |