Перегляд зібрання за групою - Автори Bolhova, N. V.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 21 до 40 із 50 < назад   далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2017Органолептична характеристика йогурту з рослинною добавкоюБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2019Особливості виробництва сиру «Голландський» на потужностях філії «Охтирський сиркомбінат ПП «Рось»Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Перетятько, О. Г.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Перетятько, А. Г.; Bolhova, N. V.; Nazarenko, Y. V.; Peretyatko, А. G.
2016Пектин у технології виробництва функціональних молочних продуктівБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2015Перспективные виды сырья при производстве мясных продуктовБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2017Пребіотіки у виробництві кисломолочних продуктівБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2014Продукти для функціонального харчуванняБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2016Продукти оздоровчого призначенняБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2015-05-14Продукти харчування нової генераціїБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2015Підходи до створення функціональних молочних продуктівБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В .; Bolhova, N. V.
2022Розробка натуральної смакоароматичної добавки «Meat flavor»Синенко, Тетяна Павлівна; Болгова, Наталія Вікторівна; Synenko, T. P.; Bolhova, N. V.
2023Розробка рецептурних композицій сирних паст з підвищеною біологічною цінністюНазаренко, Ю. В.; Пуригін, І. О.; Болгова, Н. В.; Синенко, Т. П.; Nazarenko, Y. V.; Puryhin, I. O.; Bolhova, N. V.; Synenko, T. P.
2023Розробка сирного продукту із рослинним білкомНазаренко, Ю. В.; Шмідт, Б. В.; Болгова, Н. В.; Синенко, Т. П.; Nazarenko, Y. V.; Shmidt, B. V.; Bolhova, N. V.; Synenko, T. P.
2015Роль семейств в разведении бурого скотаБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2020Сиркова паста з часникомБолгова, Н. В.; Лях, В. І.; Шептун, Р. М.; Болгова, Н. В.; Лях, В. И.; Шептун, Р. Н.; Bolhova, N. V.; Liakh, V. І.; Sheptun, R. М.
2023Спосіб виробництва виробу сиркового з соняшниковим ізолятомБолгова, Н. В.; Хмелюк, Т. А.; Bolhova, N. V.; Khmelyuk, T. A.
2020Спосіб виробництва плавленого сиру з йодказеїномБолгова, Н. В.; Губа, С. О.; Цигура, В. В.; Галета, Ю. С.; Хмелюк, Т. А.; Болгова, Н. В.; Губа, С. А.; Цигура, В. В.; Галета, Ю. С.; Хмелюк, Т. А.; Bolhova, N. V.; Guba, S. A.; Tsigura, V. V.; Galeta, Yu. S.; Khmelyuk, T. A.
2020Спосіб виробництва плавленого сиру з сухим харчовим екстрактом листя волоського горіхаБолгова, Н. В.; Губа, С. О.; Цигура, В. В.; Кревсун, К. В.; Хмелюк, Т. А.; Болгова, Н. В.; Губа, С. А.; Цигура, В. В.; Кревсун, К. В.; Хмелюк, Т. А.; Bolhova, N. V.; Guba, S. A.; Tsigura, V. V.; Krevsun, K. V.; Khmelyuk, T. A.
2020Спосіб виробництва сиркової пасти «Часничок»Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Цигура, В. В.; Єресь, І. О.; Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Цигура, В. В.; Ересь, И. А.; Bolhova, N. V.; Guba, S. A.; Tsigura, V. V.; Heres, I. A.
2023Спосіб виробництва сиру м’якого сироваткового «Карамелька»Ладика, В. І.; Болгова, Н. В.; Самілик, М. М.; Соколенко, В. В.; Назаренко, Ю. В.; Ladyka, V. I.; Bolhova, N. V.; Samilyk, М. М.; Sokolenko, V. V.; Nazarenko, Yu. V.
2023Сухе молоко А2 в технології низькоглютенових бісквітів із бурякомБордунова, Ольга Георгіївна; Самохіна, Євгенія Анатоліївна; Василенко, Ольга Олександрівна; Головко, Тетяна Миколаївна; Болгова, Наталія Вікторівна; Применко, Владислав Геннадійович; Коваленко, Аліна Ігорівна; Bordunova, O. G.; Samokhina, Ye. A.; Vasylenko, O. O.; Holovko, T. M.; Bolhova, N. V.; Prymenko, V. G.; Kovalenko, A. I.