Перегляд зібрання за групою - Автори Перцевой, Ф. В.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 30  далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Development of technology for preparing the thermostable milk-containing filling and study of infrared spectra of its componentsPertsevoi, F. V.; Koshel, O. Y.; Sabadash, S. M.; Mashkin, M. I.; Mohutova, V. F.; Volokh, V. O.; Перцевой, Ф. В.; Кошeль, О. Ю.; Сабадаш, С. М.; Машкін, М. І.; Могутова, В. Ф.; Волох, В. О.; Перцевой, Ф. В.; Кошeль, Е. Ю.; Сабадаш, С. М.; Машкин, М. И.; Могутова, В. Ф.; Волох, В. О.
2015Research of calcium salts influence on the strength of kappa carrageenan gelsBidyuk, D.; Garncarek, B.; Gurskyi, P.; Marenkova, T.; Mikhailova, A.; Pertsevoi, F.; Бідюк, Д. О.; Гарнцарек, Б.; Гурський, П. В.; Маренкова, Т. І.; Михайлова, Г. С.; Перцевой, Ф. В.; Бидюк, Д. О.; Гарнцарек, Б.; Гурский, П. В.; Маренкова, Т. И.; Михайлова, А. С.; Перцевой, Ф.В.
2023Study on the properties of modified starches and their use in the production of dumplingsMazurenko, Igor; Pertsevoy, Fedir; Shkaraputa, Roman; Мазуренко, І. К.; Перцевой, Ф. В.; Шкарапута, Р. В.
2023Technology of minced poultry products wuth increased dietary fiber contentFeng, Zhang; Stepanova, T.; Golovko, T.; Golovko, M.; Pertsevoi, F.; Vasylenko, O.; Prymenko, V.; Фен, Джан; Степанова, Т. М.; Головко, T. М.; Головко, M. П.; Перцевой, Ф. В.; Василенко, O. О.; Применко, В. Г.
2020Technology of thermostable and frozen fillings with using dairy raw materials and sesame seeds concentratePertsevoy, F. V.; Gursky, P. V.; Ladyka, V. I.; Shilman, L . Z.; Simakova, I. V.; Yanchik, M. V.; Lubenko, G . D.; Оboznaya, M. V.; Garntsarek, Z. C.; Перцевой, Ф. В.; Гурський, П. В.; Ладика, В. І.; Шильман, Л. З.; Сімакова, І. В.; Янчик, М. В.; Любенко, Г. Д.; Обозна, М. В.; Гарнцарек, З. Ч.; Перцевой, Ф. В.; Гурский, П. В.; Ладыка, В. И.; Шильман, Л. З.; Симакова, И. В.; Янчик, М. В.; Любенко, Г. Д.; Обозная, М. В.; Гарнцарек, З. Ч.
2016Вивчення міцності змішаних гелів на основі агаруОвсяннікова, Л. Г.; Перцевой, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Овсянникова, Л. Г.; Перцевой, Ф. В.; Бидюк, Д. О.; Ovsyannikova, L. G.; Pertsevoy, F. V.; Bidyuk, D. O.
2016Вивчення міцності змішаних драглів на основі фурцелларануДушенок, Д. К.; Бідюк, Д. О.; Гарнцарек, Б. Ч.; Перцевой, Ф. В.; Душенок, Д. К.; Бидюк, Д. О.; Гарнцарек, Б. Ч.; Перцевой, Ф. В.; Dushenok, D. K.; Bidyuk, D. O.; Garntsarek, B. Ch.; Pertsevoy, F. V.
2023Використання продуктів переробки конопель у виробництві кондитерських борошняних виробівВареник, А. С.; Перцевой, Ф. В.; Varenyk, A.; Pertsevoi, F.
2014Дослідження впливу солей кальцію та калію різної природи на міцність гелів каппа-карагінануГурський, П. В.; Маренкова, Т. І.; Бідюк, Д. О.; Перцевий, Ф. В.; Гурский, П. В.; Маренкова, Т. И.; Бидюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Hurskiy, P. V.; Marenkova, T. I.; Bidyuk, D. O.; Pertsevoy, F. V.
2015Дослідження впливу солей кальцію та калію різної природи на міцність гелів каппа-карагінануГурський, П. В.; Маренкова, Т. І; Бідюк, Д. О.; Перцевий, Ф. В.; Гурский, П. В.; Маренкова, Т. И.; Бидюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Gurskiy, P. V.; Marenkova, T. I.; Bidyuk, D. O.; Pertsevoy, F. V.
2014Дослідження впливу функціональних добавок на концентрацію і розмір надмолекулярних часток в розчинах капа-каррагінануГурський, П. В.; Маренкова, Т. І.; Перцевий, Ф. В.; Гурський, П. В.; Маренкова, Т. И.; Перцевой, Ф. В.; Guхrskiy, P. V.; Marenkova, T. I.; Pertsevoy, F. V.
2014Дослідження надмолекулярної структури розчину капа-каррагінануМаренкова, Т. І.; Гурський, П. В.; Перцевий, Ф. В.; Маренкова, Т. И.; Гурський, П. В.; Перцевой, Ф. В.; Marenkova, T. I.; Hurskiy, P. V.; Pertsevoy, F. V.
2016Дослідження температури плавлення гелів з використанням фурцелларану та желатинуДушенок, Д. К.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Кривонос, М. П.; Душенок, Д. К.; Бидюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Кривонос, М. П.; Dushenok, D. K.; Bidyuk, D. O.; Pertsevoy, F. V.; Krivonos, M. P.
2016Жири у виробництві харчової продукціїШильман, Л. З.; Сімакова, І. В.; Камсуліна, Н. В.; Федак, Н. В.; Обозна, М. В.; Перцевой, М. Ф.; Бідюк, Д. О.; Гарнцарек, Б. Ч.; Гарнцарек, З. Е.; Бірка, А.; Усатюк, С. І.; Перцевой, Ф. В.; Шильман, Л. З.; Симакова, И. В.; Камсулина, Н. В.; Федак, Н. В.; Обозная, М. В.; Перцевой, Н. Ф.; Бидюк, Д. О.; Гарнцарек, Б. Ч.; Гарнцарек, З. Е.; Бирка, А.; Усатюк, С. И.; Перцевой, Ф. В.; Shilman, L. Z.; Simakova, I. V.; Kamsulina, N. V.; Fedak, N. V.; Obozna, M. V.; Pertsevoy, N. F.; Biduk, D. O.; Harntsarek, B. Ch.; Harntsarek, Z. E.; Birka, A.; Usatyuk, S. I.; Pertsevoy, F. V.
2018Залежність міцності структури гелів на основі бінарної комбінації полісахаридів від технологічних факторівПерцевой, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Кошель, О. Ю.; Журахов, В. А.; Перцевой, Ф. В.; Бидюк, Д. О.; Кошель, Е. Ю.; Журахов, В. А.; Pertsevoy, F. V.; Bidyuk, D. O.; Koshel, O. Yu.; Zhurahov, V. А.
2016Изучение влияния технологических факторов на кинетику набухания пищевых гидроколлоидовДушенок, Д. К.; Бидюк, Д. О.; Шильман, Л. З.; Перцевой, Ф. В.; Душенок, Л. К.; Бідюк, Д. О.; Шильман, Л. З.; Перцевой, Ф. В.; Dushenok, D. K.; Bidyuk, D. O.; Shilman, L. Z.; Pertsevoy, F. V.
2016Использование концентрата семян кунжута в термостойкой молокосодержащей начинкеОбозная, М. В.; Шильман, Л. З.; Любенко, Г. Д.; Бидюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Обозна, М. В.; Шильман, Л. З.; Любенко, Г. Д.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Obozna, M. V.; Shilman, L. Z.; Lubenko, G. D.; Biduk, D. О.; Pertsevoy, F. V.
2016Использование растительных белковых концентратов в комбинированных пищевых продуктахОбозная, М. В.; Шильман, Л. З.; Бидюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Обозна, М. В.; Шильман, Л. З.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Obozna, M. V.; Shilman, L. Z.; Biduk, D. О.; Pertsevoy, F. V.
2015Исследование влияния технологических факторов на снижение содержания фенольных соединений в ядре подсолнечникового семениБидюк, Д. О.; Шильман, Л. З.; Перцевой, Ф. В.; Гурский, П. В.; Дмитриевский, Д. И.; Бідюк, Д. О.; Шильман, Л. З.; Перцевой, Ф. В.; Гурський, П. В.; Дмитревський, Д. І.; Biduyk, D. O.; Shilman, L. Z.; Pertsevoy, F. V.; Gurskiy, P. V.; Dmitrevskiy, D. I.
2015Обоснование способа и технологических режимов удаления семенной оболочки ядра подсолнечникаБидюк, Д. О.; Шильман, Л. З.; Перцевой, Ф. В.; Гурский, П. В.; Шакула, А. А.; Бідюк, Д. О.; Шильман, Л. З.; Перцевой, Ф. В.; Гурський, П. В.; Шакула, О. О.; Biduyk, D. O.; Shilman, L. Z.; Pertsevoy, F. V.; Gurskiy, P. V.; Shakula, O. O.