Showing results 1 to 20 of 30
next >
Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | Development of technology for preparing the thermostable milk-containing filling and study of infrared spectra of its components | Pertsevoi, F. V.; Koshel, O. Y.; Sabadash, S. M.; Mashkin, M. I.; Mohutova, V. F.; Volokh, V. O.; Перцевой, Ф. В.; Кошeль, О. Ю.; Сабадаш, С. М.; Машкін, М. І.; Могутова, В. Ф.; Волох, В. О.; Перцевой, Ф. В.; Кошeль, Е. Ю.; Сабадаш, С. М.; Машкин, М. И.; Могутова, В. Ф.; Волох, В. О. |
2015 | Research of calcium salts influence on the strength of kappa carrageenan gels | Bidyuk, D.; Garncarek, B.; Gurskyi, P.; Marenkova, T.; Mikhailova, A.; Pertsevoi, F.; Бідюк, Д. О.; Гарнцарек, Б.; Гурський, П. В.; Маренкова, Т. І.; Михайлова, Г. С.; Перцевой, Ф. В.; Бидюк, Д. О.; Гарнцарек, Б.; Гурский, П. В.; Маренкова, Т. И.; Михайлова, А. С.; Перцевой, Ф.В. |
2023 | Study on the properties of modified starches and their use in the production of dumplings | Mazurenko, Igor; Pertsevoy, Fedir; Shkaraputa, Roman; Мазуренко, І. К.; Перцевой, Ф. В.; Шкарапута, Р. В. |
2023 | Technology of minced poultry products wuth increased dietary fiber content | Feng, Zhang; Stepanova, T.; Golovko, T.; Golovko, M.; Pertsevoi, F.; Vasylenko, O.; Prymenko, V.; Фен, Джан; Степанова, Т. М.; Головко, T. М.; Головко, M. П.; Перцевой, Ф. В.; Василенко, O. О.; Применко, В. Г. |
2020 | Technology of thermostable and frozen fillings with using dairy raw materials and sesame seeds concentrate | Pertsevoy, F. V.; Gursky, P. V.; Ladyka, V. I.; Shilman, L . Z.; Simakova, I. V.; Yanchik, M. V.; Lubenko, G . D.; Оboznaya, M. V.; Garntsarek, Z. C.; Перцевой, Ф. В.; Гурський, П. В.; Ладика, В. І.; Шильман, Л. З.; Сімакова, І. В.; Янчик, М. В.; Любенко, Г. Д.; Обозна, М. В.; Гарнцарек, З. Ч.; Перцевой, Ф. В.; Гурский, П. В.; Ладыка, В. И.; Шильман, Л. З.; Симакова, И. В.; Янчик, М. В.; Любенко, Г. Д.; Обозная, М. В.; Гарнцарек, З. Ч. |
2016 | Вивчення міцності змішаних гелів на основі агару | Овсяннікова, Л. Г.; Перцевой, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Овсянникова, Л. Г.; Перцевой, Ф. В.; Бидюк, Д. О.; Ovsyannikova, L. G.; Pertsevoy, F. V.; Bidyuk, D. O. |
2016 | Вивчення міцності змішаних драглів на основі фурцелларану | Душенок, Д. К.; Бідюк, Д. О.; Гарнцарек, Б. Ч.; Перцевой, Ф. В.; Душенок, Д. К.; Бидюк, Д. О.; Гарнцарек, Б. Ч.; Перцевой, Ф. В.; Dushenok, D. K.; Bidyuk, D. O.; Garntsarek, B. Ch.; Pertsevoy, F. V. |
2023 | Використання продуктів переробки конопель у виробництві кондитерських борошняних виробів | Вареник, А. С.; Перцевой, Ф. В.; Varenyk, A.; Pertsevoi, F. |
2014 | Дослідження впливу солей кальцію та калію різної природи на міцність гелів каппа-карагінану | Гурський, П. В.; Маренкова, Т. І.; Бідюк, Д. О.; Перцевий, Ф. В.; Гурский, П. В.; Маренкова, Т. И.; Бидюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Hurskiy, P. V.; Marenkova, T. I.; Bidyuk, D. O.; Pertsevoy, F. V. |
2015 | Дослідження впливу солей кальцію та калію різної природи на міцність гелів каппа-карагінану | Гурський, П. В.; Маренкова, Т. І; Бідюк, Д. О.; Перцевий, Ф. В.; Гурский, П. В.; Маренкова, Т. И.; Бидюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Gurskiy, P. V.; Marenkova, T. I.; Bidyuk, D. O.; Pertsevoy, F. V. |
2014 | Дослідження впливу функціональних добавок на концентрацію і розмір надмолекулярних часток в розчинах капа-каррагінану | Гурський, П. В.; Маренкова, Т. І.; Перцевий, Ф. В.; Гурський, П. В.; Маренкова, Т. И.; Перцевой, Ф. В.; Guхrskiy, P. V.; Marenkova, T. I.; Pertsevoy, F. V. |
2014 | Дослідження надмолекулярної структури розчину капа-каррагінану | Маренкова, Т. І.; Гурський, П. В.; Перцевий, Ф. В.; Маренкова, Т. И.; Гурський, П. В.; Перцевой, Ф. В.; Marenkova, T. I.; Hurskiy, P. V.; Pertsevoy, F. V. |
2016 | Дослідження температури плавлення гелів з використанням фурцелларану та желатину | Душенок, Д. К.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Кривонос, М. П.; Душенок, Д. К.; Бидюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Кривонос, М. П.; Dushenok, D. K.; Bidyuk, D. O.; Pertsevoy, F. V.; Krivonos, M. P. |
2016 | Жири у виробництві харчової продукції | Шильман, Л. З.; Сімакова, І. В.; Камсуліна, Н. В.; Федак, Н. В.; Обозна, М. В.; Перцевой, М. Ф.; Бідюк, Д. О.; Гарнцарек, Б. Ч.; Гарнцарек, З. Е.; Бірка, А.; Усатюк, С. І.; Перцевой, Ф. В.; Шильман, Л. З.; Симакова, И. В.; Камсулина, Н. В.; Федак, Н. В.; Обозная, М. В.; Перцевой, Н. Ф.; Бидюк, Д. О.; Гарнцарек, Б. Ч.; Гарнцарек, З. Е.; Бирка, А.; Усатюк, С. И.; Перцевой, Ф. В.; Shilman, L. Z.; Simakova, I. V.; Kamsulina, N. V.; Fedak, N. V.; Obozna, M. V.; Pertsevoy, N. F.; Biduk, D. O.; Harntsarek, B. Ch.; Harntsarek, Z. E.; Birka, A.; Usatyuk, S. I.; Pertsevoy, F. V. |
2018 | Залежність міцності структури гелів на основі бінарної комбінації полісахаридів від технологічних факторів | Перцевой, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Кошель, О. Ю.; Журахов, В. А.; Перцевой, Ф. В.; Бидюк, Д. О.; Кошель, Е. Ю.; Журахов, В. А.; Pertsevoy, F. V.; Bidyuk, D. O.; Koshel, O. Yu.; Zhurahov, V. А. |
2016 | Изучение влияния технологических факторов на кинетику набухания пищевых гидроколлоидов | Душенок, Д. К.; Бидюк, Д. О.; Шильман, Л. З.; Перцевой, Ф. В.; Душенок, Л. К.; Бідюк, Д. О.; Шильман, Л. З.; Перцевой, Ф. В.; Dushenok, D. K.; Bidyuk, D. O.; Shilman, L. Z.; Pertsevoy, F. V. |
2016 | Использование концентрата семян кунжута в термостойкой молокосодержащей начинке | Обозная, М. В.; Шильман, Л. З.; Любенко, Г. Д.; Бидюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Обозна, М. В.; Шильман, Л. З.; Любенко, Г. Д.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Obozna, M. V.; Shilman, L. Z.; Lubenko, G. D.; Biduk, D. О.; Pertsevoy, F. V. |
2016 | Использование растительных белковых концентратов в комбинированных пищевых продуктах | Обозная, М. В.; Шильман, Л. З.; Бидюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Обозна, М. В.; Шильман, Л. З.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Obozna, M. V.; Shilman, L. Z.; Biduk, D. О.; Pertsevoy, F. V. |
2015 | Исследование влияния технологических факторов на снижение содержания фенольных соединений в ядре подсолнечникового семени | Бидюк, Д. О.; Шильман, Л. З.; Перцевой, Ф. В.; Гурский, П. В.; Дмитриевский, Д. И.; Бідюк, Д. О.; Шильман, Л. З.; Перцевой, Ф. В.; Гурський, П. В.; Дмитревський, Д. І.; Biduyk, D. O.; Shilman, L. Z.; Pertsevoy, F. V.; Gurskiy, P. V.; Dmitrevskiy, D. I. |
2015 | Обоснование способа и технологических режимов удаления семенной оболочки ядра подсолнечника | Бидюк, Д. О.; Шильман, Л. З.; Перцевой, Ф. В.; Гурский, П. В.; Шакула, А. А.; Бідюк, Д. О.; Шильман, Л. З.; Перцевой, Ф. В.; Гурський, П. В.; Шакула, О. О.; Biduyk, D. O.; Shilman, L. Z.; Pertsevoy, F. V.; Gurskiy, P. V.; Shakula, O. O. |