Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Browsing by Subject йогурт
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 26
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2022
Research and development of technology for the production of yoghurt enriched with cereal β-glucan
Qu, Xiaoqing
;
Цю, Сяоцзінь
2018
Вдосконалення технології йогурту, збагаченого білковими компонентами
Сонько, Катерина Володимирівна
;
Сонько, Екатерина Владимировна
;
Sonko, Kateryna Vladimirovna
2023
Визначення впливу пюре кропиви-яблука на якісні показники йогурту
Синенко, Т. П.
;
Дзюба, Я. С.
;
Болгова, Н. В.
;
Назаренко, Ю. В.
;
Пуригін, І. О.
;
Одінцов, С. М.
;
Synenko, T.
;
Dziuba, Ya.
;
Bolhova, N.
;
Nazarenko, Y.
;
Puryhin, I.
;
Odintsov, S.
2018
Використання вторинної молочної сировини – ретентату сироватки у виробництві кисломолочних напоїв
Пшонкін, Едуард Олексійович
;
Пшонкин, Эдуард Алексеевич
;
Pshonkin, Eduard
2020
Використання кокосового борошна в технології кисломолочних напоїв
Цигура, В. В.
;
Яременко, І. С.
;
Цигура, В. В.
;
Яременко, И. С.
;
Tsyhura, V. V.
;
Yaremenko, I. S.
2022
Використання нетрадиційної сировини у технології виробництва йогурту
Самілик, М. М.
;
Демидова, Є. В.
;
Samilyk, M.
;
Demidova, E.
2020
Використання сиропу із фініків в технології виготовлення йогуртів
Цигура, Вікторія Вікторівна
;
Янковський, Роман Володимирович
;
Цигура, Виктория Викторовна
;
Янковский, Роман Владимирович
;
Tsyhura, Viktоriia Viktorivna
;
Yankovsky, Roman Vladimirovich
2017
Вплив вівсяного борошна на технологічні властивості йогурту
Назаренко, Юлия Валентиновна
;
Кітченко, Людмила Миколаївна
;
Окуневська, Світлана Олександрівна
;
Цигура, Вікторія Вікторівна
;
Назаренко, Юлия Валентиновна
;
Китченко, Людмила Николаевна
;
Окуневская, Светлана Александровна
;
Цигура, Виктория Викторовна
;
Nazarenko, J. V.
;
Kitchenko, L. N.
;
Okunevska, S. O.
;
Tsyhura, V. V.
2014-04
Вплив якості молока на якість продуктів, виготовлених з нього
Гриньова, Д. В.
;
Гринёва, Д. В.
;
Hrynova, D. V.
2024
Дослідження впливу бузинової порошкової харчової добавки на термін зберігання йогуртів
Демидова, Євгенія В’ячеславівна
;
Самілик, Марина Михайлівна
;
Губа, Світлана Олександрівна
;
Demidova, E. V.
;
Samilik, M. M.
;
Guba, S. O.
2023
Дослідження впливу вітамінів на процес ферментації при виробництві йогурту
Болгова, Н. В.
;
Губа, С. О.
;
Соколенко, В. В.
;
Мажара, А. К.
;
Bolgova, N.
;
Huba, S.
;
Sokolenko, V.
;
Mazhara, K.
2023
Дослідження показників якості кисломолочних напоїв з використанням борошна кіноа
Болгова, Наталія Вікторівна
;
Самохіна, Євгенія Анатоліївна
;
Bolgova, N. V.
;
Samokhina, E. А.
2023
Дослідження технологічного процесу переробки молочної сировини та виробництва йогурту в умовах ТОВ «Мілкіленд-Україна» філії Сумський молочний завод ДП «Аромат»
Красій, Аліна Олександрівна
;
Krasiy, Alina Oleksandrivna
2017
Кисломолочные продукты функционального назначения
Болгова, Н. В.
;
Болгова, Н. В.
;
Bolhova, N. V.
2020
Оптимізація показників якості йогуртів з додаванням наповнювачів
Геліх, А.
;
Применко, В.
;
Василенко, О.
;
Геращенко, М.
;
Савісько, О.
;
Гелих, А.
;
Применко, В.
;
Василенко, О.
;
Геращенко, М.
;
Сависько, О.
;
Helikh, A.
;
Prymenko, V.
;
Vasylenko, O.
;
Gerashchenko, M.
;
Savisko, O.
2022
Оптимізація реологічних показників структури йогурта із додаванням ізоляту білка насіння коноплі
Геліх, А.
;
Даниленко, С.
;
Крижська, Т.
;
Семерня, О.
;
Gelikh, A.
;
Danylenko, S.
;
Kryzhska, T.
;
Semernya, O.
2017
Органолептична характеристика йогурту з рослинною добавкою
Болгова, Н. В.
;
Болгова, Н. В.
;
Bolhova, N. V.
2019
Перспективи використання бурякових цукатів у виробництві йогуртів
Самілик, Марина Михайлівна
;
Самилык, Марина Михайловна
;
Samilyk, Maryna
2024
Перспективи використання похідних переробки абрикосів у виробництві йогуртів
Демидова, Є. В.
;
Бондаренко, Ж. О.
;
Demydova, E. V.
;
Bondarenko, Z. O.
2015
Реконструкція філії «Сумський молочний завод» ДП «Аромат» (цех розливу)
Передрій, Олександр Олександрович
;
Передрий, Александр Александрович
;
Peredriy, Alexander