Харчових технологій Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 101 до 120 з 218
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Розробка технології молочного напою збагаченого вітаміном ЕКозачок, Ігор; Kozachok, Ihor
2024Удосконалення технології отримання соняшникової оліїБілоус, Богдан; Bilous, Bohdan
2024Розробка технології хлібців із підвищеним вмістом харчових волоконШимка, Денис; Shymka, Denys
2024Удосконалення технології виробництва пельменів з м’яса птиціМигулько, Олександр; Mygulko, Oleksandr
2024Удосконалення технології рафінованої соняшникової оліїБілан, Ю. М.; Bilan, Yury
2024Розробка технології виготовлення сирних снеків збагачених горіхамиРозлуцький, М. В.; Rozlutsky, Maksym
2024Удосконалення технології м’ясних маринованих напівфабрикатів в умовах ПрАТ "Миронівська птахофабрика"Рева, Євгеній Іванович; Reva, E. I.
2024Удосконалення технології заморожених напівфабрикатів для бургерів з використанням рослинної сировиниСпицький, Віктор Володимирович; Spitsky, Viktor
2023Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів із додаванням рослинної сировиниБездідько, Альбіна Віталіївна; Bezdydko, Albina Vitalyivna
2023Удосконалення технології десертів для низькотемпературного заморожуванняЦьомка, Наталія Віталіївна; Tsomka, N. V.
2023Удосконалення м’ясних січених виробів із птиці з додаванням культивованої грибної сировиниПанасенко, Анастасія Віталіївна; Panasenko, Anastasia Vitalyivna
2023Удосконалення технології тіста для піци з використанням порошків пряних травМоскаленко, Аліна Олександрівна; Moskalenko, Alina Oleksandrivna
2023Удосконалення технології борошняних страв з використанням хлорелиКалініченко, Ярослав Ігорович; Kalinichenko, Yaroslav Ihorovych
2023Удосконалення технології начинок з використанням пюреКрупська, Альона Вікторівна; Krupska, Alyona Viktorivna
2023Удосконалення технології збивних борошняних виробів збагачених нетрадиційними видами борошнаБогомолова, Каріна Євгеніївна; Bogomolova, Karina Yevgenievna
2023Удосконалення технології печива з начинкамиАщаулова, Наталія Сергіївна; Aschaulova, Nataliya Sergiivna
2023Удосконалення технології макаронних виробів із використанням рослинної сировиниДеуленко, Анатолій Борисович; Deulenko, A. B.
2023Удосконалення технології маффінів з використанням безглютенового борошнаТолста, Оксана Петрівна; Tolsta, Oksana Petrivna
2023Удосконалення технології круп підвищеної харчової цінностіСінявіна, Аліна Олександрівна; Siniavina, Alina Oleksandrivna
2022Удосконалення технології сиркових десертів із використанням похідних продуктів переробки бузиниЦиганій, В. О.; Tsyganii, V. O.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 101 до 120 з 218