Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 101 до 120 з 218
| Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2024 | Розробка технології молочного напою збагаченого вітаміном Е | Козачок, Ігор; Kozachok, Ihor |
| 2024 | Удосконалення технології отримання соняшникової олії | Білоус, Богдан; Bilous, Bohdan |
| 2024 | Розробка технології хлібців із підвищеним вмістом харчових волокон | Шимка, Денис; Shymka, Denys |
| 2024 | Удосконалення технології виробництва пельменів з м’яса птиці | Мигулько, Олександр; Mygulko, Oleksandr |
| 2024 | Удосконалення технології рафінованої соняшникової олії | Білан, Ю. М.; Bilan, Yury |
| 2024 | Розробка технології виготовлення сирних снеків збагачених горіхами | Розлуцький, М. В.; Rozlutsky, Maksym |
| 2024 | Удосконалення технології м’ясних маринованих напівфабрикатів в умовах ПрАТ "Миронівська птахофабрика" | Рева, Євгеній Іванович; Reva, E. I. |
| 2024 | Удосконалення технології заморожених напівфабрикатів для бургерів з використанням рослинної сировини | Спицький, Віктор Володимирович; Spitsky, Viktor |
| 2023 | Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів із додаванням рослинної сировини | Бездідько, Альбіна Віталіївна; Bezdydko, Albina Vitalyivna |
| 2023 | Удосконалення технології десертів для низькотемпературного заморожування | Цьомка, Наталія Віталіївна; Tsomka, N. V. |
| 2023 | Удосконалення м’ясних січених виробів із птиці з додаванням культивованої грибної сировини | Панасенко, Анастасія Віталіївна; Panasenko, Anastasia Vitalyivna |
| 2023 | Удосконалення технології тіста для піци з використанням порошків пряних трав | Москаленко, Аліна Олександрівна; Moskalenko, Alina Oleksandrivna |
| 2023 | Удосконалення технології борошняних страв з використанням хлорели | Калініченко, Ярослав Ігорович; Kalinichenko, Yaroslav Ihorovych |
| 2023 | Удосконалення технології начинок з використанням пюре | Крупська, Альона Вікторівна; Krupska, Alyona Viktorivna |
| 2023 | Удосконалення технології збивних борошняних виробів збагачених нетрадиційними видами борошна | Богомолова, Каріна Євгеніївна; Bogomolova, Karina Yevgenievna |
| 2023 | Удосконалення технології печива з начинками | Ащаулова, Наталія Сергіївна; Aschaulova, Nataliya Sergiivna |
| 2023 | Удосконалення технології макаронних виробів із використанням рослинної сировини | Деуленко, Анатолій Борисович; Deulenko, A. B. |
| 2023 | Удосконалення технології маффінів з використанням безглютенового борошна | Толста, Оксана Петрівна; Tolsta, Oksana Petrivna |
| 2023 | Удосконалення технології круп підвищеної харчової цінності | Сінявіна, Аліна Олександрівна; Siniavina, Alina Oleksandrivna |
| 2022 | Удосконалення технології сиркових десертів із використанням похідних продуктів переробки бузини | Циганій, В. О.; Tsyganii, V. O. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 101 до 120 з 218