Харчових технологій Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 121 до 140 з 218
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Розробка технології виготовлення морквяного мармеладу на основі відходів виробництва цукатівТопоркова, Юлія Сергіївна; Toporkova, Yuliya Serhiivna
2022Розробка технології кисломолочного напою на основі хмелевої закваскиПігуль, Анна Володимирівна; Pigul, Anna Volodymyrivna
2023Удосконалення технології січених виробів із птиці з використанням культивованої грибної сировиниЧерняков, Валентин Анатолійович; Cherniakov, Valentin Anatoliiovych
2022Удосконалення технології самбуку з використанням насінням чіаЦигвінцева, Євгенія Олександрівна; Tsygvintseva, Evgenia Oleksandrivna
2022Удосконалення технології соусу «Майонез» з додаванням каротиноїдівКукса, Аліна Олександрівна; Kuksa, Alina Oleksandrivna
2022Удосконалення технології пастили з використанням кріопорошківІлляшенко, Яна Іванівна; Ilyashenko, Yana Ivanіvna
2022Удосконалення технології виробництва вершкового масла з айвоюКоркішко, Андрій Олександрович; Korkishko, Andriy Oleksandrovich
2022Удосконалення технології бісквітів з підвищеним вмістом білкуПанова, Юлія Вікторівна; Panova, Yulia Viktorivna
2022Удосконалення технології мафінівКазбан, Юлія Дмитрівна; Kazban, Yulia
2020Удосконалення технології виробництва сиркового продукту з білковим концентратомХмелюк, Т. А.; Хмелюк, Т. А.; Khmelyuk, T. A.
2020Удосконалення технології виробництва желейного десерту на основі молочної сироваткиСіряченко, Я. А.; Сиряченко, Я. А.; Siryachenko, Ya. A.
2018Технологія виробництва кисломолочних продуктів та технічне переоснащення ТОВ «Богодухівський мол завод» (цех із виробництва кисломолочних продуктів)Авраменко, Аліна Юріївна; Авраменко, Алина Юрьевна; Avramenko, Alina Yuriyivna
2018Удосконалення технології котлет із рибиХоменко, Л. В.; Хоменко, Л. В.; Khomenko, L.
2018Удосконалення технології сирників з горіховою начинкою та проектування технологічного процесу у ресторані на 60 місць із розрахунком гарячого цехуХайлук, О. С.; Хайлук, А. С.; Hajluk, O. S.
2018Удосконалення технології виробництва крему вершкового та проектування технологічного процесу в ресторані на 60 місць із розрахунком холодного цехуПротащук, С. С.; Протащук, С. С.; Protaschuk, S. S.
2018Удосконалення технології булочки здобної та проект технологічного процесу в кафе на 75 місць та розрахунок кондитерського цехуЛяшенко, А. П.; Ляшенко, А. П.; Liashenko, A.
2018Удосконалення технології пряників з використанням кедрового жмихуСитник, А. О.; Сытник, А. А.; Sytnуk, A. О.
2018Удосконалення технології суфле плодового з використанням напівфабрикату сушеного з органічних абрикос та проектування технологічного процесу у ресторані на 80 місць із розрахунком гарячого цехуЗапорізька, А. В.; Запорожская, А. В.; Zaporizka, A. V.
2018Удосконалення технологій оладок з використанням цільнозернового пшеничного борошна та проект технологічного процесу в ресторані на 70 місць з розрахунком гарячого цехуБудаков, Н. О.; Будаков, Н. А.; Budakov, N. O.
2018Технологія виробництва напівкопчених ковбас та технічне переоснащення ковбасного цеху для ТОВ «Ворожба»Жаровський, Борис Борисович; Жаровський, Борис Борисович; Zharovsky, Boris Borisovich
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 121 до 140 з 218