Browsing by Author Божко, Наталія Володимирівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 69  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Comparative analysis of the chemical composition, functional-technological, rheological, and antioxidant properties of wild boar meat (Sus scrofa) with DFD properties and industrial porkBozhko, Natalia Vladimirovna; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Pasichnyi, Vasil Mikolaovich; Marynin, Andriy Ivanovich; Matsuk, Yuliia Anatoliivna; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Марінін, Андрій Іванович; Мацук, Юлія Анатоліївна
2023Effect of plant extracts rich in polyphenols on lipid oxidation in smoked sausagesBozhko, Natalia Volodymyrivna; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович
2018Efficiency of providing biological value of combined meat-containing products with meat of waterfowlBozhko, Natalia Vladimirovna; Pasichnyi, Vasil Mikolaovich; Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталья Владимировна; Пасичный, Василий Николаевич
2022Study of efficiency of berry extracts in the technology of semi-smoked sausagesPasichnyi, Vasyl; Bozhko, Natalia; Tischenko, Vasyl; Marynin, Andriy; Shubina, Yevgeniia; Svyatnenko, Roman; Haschuk, Oleksandra; Moroz, Olena; Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Маринін, Андрій Iванович; Шубіна, Євгенія Андріївна; Святненко, Роман Сергійович; Гащук, Олександра Ізидорівна; Мороз, Олена Олексіївна
2018Study on efficiency of natural antioxidant preparations in the technology of meat and meat-containing products with duck meatBozhko, Natalia Vladimirovna; Pasichniy, Vasily Nikolaevich; Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталья Владимировна; Пасичный, Василий Николаевич
2022Studying the influence of berry extracts on the quality and safety indicators of half-smoked sausagesPasichnyi, Vasyl; Bozhko, Natalia; Tischenko, Vasyl; Marynin, Andriy; Shubina, Yevgeniia; Svyatnenko, Roman; Haschuk, Oleksandra; Moroz, Olena; Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Маринін, Андрій Iванович; Шубіна, Євгенія Андріївна; Святненко, Роман Сергійович; Гащук, Олександра Ізидорівна; Мороз, Олена Олексіївна
2019The effectiveness of natural plant extracts in the technology of combined meatcontaining breadsBozhko, Natalia Vladimirovna; Pasichnyi, Vasil Mikolaovich; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Svyatnenko, Roman Serhiyovych; Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Тищенко, Василь Іванович; Святненко, Роман Сергійович; Божко, Наталья Владимировна; Пасичный, Василий Николаевич; Тищенко, Василий Иванович; Святненко Роман, Сергеевич
2020The efficiency of stabilizing the oxidative spoilage of meat-containing products with a balanced fat-acid compositionBozhko, Natalia Vladimirovna; Pasichnyi, Vasil Mikolaovich; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Marynin, Andriy Ivanovich; Strashynskyi, Igor Miroslavovich; Kyselov, Oleksandr Borisovich; Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Тищенко, Василь Іванович; Марінін, Андрій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Кисельов, Олександр Борисович; Божко, Наталья Владимировна; Пасичный, Василий Николаевич; Тищенко, Василий Иванович; Маринин, Андрей Иванович; Страшинский, Игорь Мирославович; Киселев Александр Борисович
2021The quality characteristics of sausage prepared from different ratios of fish and duck meatBozhko, Nataliia Vladimirovna; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Pasichnyi, Vasyl Mikolayovich; Shubina, Yevgenia Anreevna; Kyselov, Oleksandr Borisovich; Marynin, Andriy Ivanovich; Strashynskyi, Igor Mirislavovich; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Шубіна, Євгенія Андріївна; Кисельов, Олександр Борисович; Маринін, Андрій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Пасичный, Василий Николаевич; Шубина, Евгения Андреевна; Киселев, Александр Борисович; Маринин, Андрей Иванович; Старшинский, Игорь Мирославович
2023Аналіз сучасних трендів у виробництві безалкогольних напоїв із використанням нетрадиційної рослинної сировиниТищенко, Василь Іванович; Божко, Наталія Володимирівна; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Bozhko, Natalia Volodymyrivna
2019Білоквмісна сировина регіонального виробництва у технології м’ясомісткої варено-копченої ковбасиБожко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Ревенко, Руслан Станіславович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Пасичный, Василий Николаевич; Ревенко, Руслан Станиславович; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Pasichnyi, Vasil Mikolaovich; Revenko, Ruslan Stanislavovich
2012Біологічна хіміяКіндя, Валерій Ілліч; Божко, Наталія Володимирівна; Киндя, Валерий Ильич; Божко, Наталья Владимировна; Kinda, V. I.; Bozhko, N. V.
2012Біологічна хіміяКіндя, Валерій Ілліч; Божко, Наталія Володимирівна; Киндя, Валерий Ильич; Божко, Наталья Владимировна; Kinda, V. I.; Bozhko, N. V.
2020Вивчення впливу конопляного борошна на окислення ліпідів варених ковбасТищенко, Василь Іванович; Божко, Наталія Володимирівна; Шубіна, Євгенія Андріївна; Тищенко, Василий Иванович; Божко, Наталья Владимировна; Шубина, Евгения Андреевна; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Shubina, Yevgenia Andreevna
2019Виготовлення мясомістких посічених напівфабрикатів високої біологічної цінностіБожко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Пасичный, Василий Николаевич; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Pasichnyi, Vasil Mikolaovich
2019Виготовлення мясомістких посічених напівфабрикатів з екстрактом розмаринуБожко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Тищенко, Василь Іванович; Почтарьова, Дарья Володимирівна; Божко, Наталья Владимировна; Пасичный, Василий Николаевич; Тищенко, Василий Иванович; Почтарева, Дарья Владимировна; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Pasichnyi, Vasil Mikolaovich; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Pochtarova, Daria Vladimirovna
2015Використання натуральних антиоксидантів у виробництві ковбасБожко, Наталія Володимирівна; Божко, Наталья Владимировна; Bozhko, Natalia Vladimirovna
2020Використання натуральних антиоксидантів у технології варено-копчених ковбасБожко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tischenko, Vasyl Ivanovich
2023Використання фітоекстрактів для фортифікації безалкогольних напоїв функціонального призначенняТищенко, Василь Іванович; Божко, Наталія Володимирівна; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Bozhko, Natalia Volodymyrivna
2021Дослідження ефективності корекції перекісного окислення ліпідів в системах біологічного походження з використанням біофлавоноїдного комплексу ягідБожко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій Іванович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Пасичный, Василий Николаевич; Маринин, Андрей Иванович; Bozhko, Nataliia Vladimirovna; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Pasichnyi, Vasyl Mikolayovich; Marynin, Andriy Ivanovich