Перегляд зібрання за групою - Теми йогурт

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 20
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Research and development of technology for the production of yoghurt enriched with cereal β-glucanQu, Xiaoqing; Цю, Сяоцзінь
2018Вдосконалення технології йогурту, збагаченого білковими компонентамиСонько, Катерина Володимирівна; Сонько, Екатерина Владимировна; Sonko, Kateryna Vladimirovna
2018Використання вторинної молочної сировини – ретентату сироватки у виробництві кисломолочних напоївПшонкін, Едуард Олексійович; Пшонкин, Эдуард Алексеевич; Pshonkin, Eduard
2020Використання кокосового борошна в технології кисломолочних напоївЦигура, В. В.; Яременко, І. С.; Цигура, В. В.; Яременко, И. С.; Tsyhura, V. V.; Yaremenko, I. S.
2022Використання нетрадиційної сировини у технології виробництва йогуртуСамілик, М. М.; Демидова, Є. В.; Samilyk, M.; Demidova, E.
2020Використання сиропу із фініків в технології виготовлення йогуртівЦигура, Вікторія Вікторівна; Янковський, Роман Володимирович; Цигура, Виктория Викторовна; Янковский, Роман Владимирович; Tsyhura, Viktоriia Viktorivna; Yankovsky, Roman Vladimirovich
2017Вплив вівсяного борошна на технологічні властивості йогуртуНазаренко, Юлия Валентиновна; Кітченко, Людмила Миколаївна; Окуневська, Світлана Олександрівна; Цигура, Вікторія Вікторівна; Назаренко, Юлия Валентиновна; Китченко, Людмила Николаевна; Окуневская, Светлана Александровна; Цигура, Виктория Викторовна; Nazarenko, J. V.; Kitchenko, L. N.; Okunevska, S. O.; Tsyhura, V. V.
2014-04Вплив якості молока на якість продуктів, виготовлених з ньогоГриньова, Д. В.; Гринёва, Д. В.; Hrynova, D. V.
2023Дослідження показників якості кисломолочних напоїв з використанням борошна кіноаБолгова, Наталія Вікторівна; Самохіна, Євгенія Анатоліївна; Bolgova, N. V.; Samokhina, E. А.
2023Дослідження технологічного процесу переробки молочної сировини та виробництва йогурту в умовах ТОВ «Мілкіленд-Україна» філії Сумський молочний завод ДП «Аромат»Красій, Аліна Олександрівна; Krasiy, Alina Oleksandrivna
2017Кисломолочные продукты функционального назначенияБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2020Оптимізація показників якості йогуртів з додаванням наповнювачівГеліх, А.; Применко, В.; Василенко, О.; Геращенко, М.; Савісько, О.; Гелих, А.; Применко, В.; Василенко, О.; Геращенко, М.; Сависько, О.; Helikh, A.; Prymenko, V.; Vasylenko, O.; Gerashchenko, M.; Savisko, O.
2022Оптимізація реологічних показників структури йогурта із додаванням ізоляту білка насіння конопліГеліх, А.; Даниленко, С.; Крижська, Т.; Семерня, О.; Gelikh, A.; Danylenko, S.; Kryzhska, T.; Semernya, O.
2017Органолептична характеристика йогурту з рослинною добавкоюБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2019Перспективи використання бурякових цукатів у виробництві йогуртівСамілик, Марина Михайлівна; Самилык, Марина Михайловна; Samilyk, Maryna
2015Реконструкція філії «Сумський молочний завод» ДП «Аромат» (цех розливу)Передрій, Олександр Олександрович; Передрий, Александр Александрович; Peredriy, Alexander
2018Розробка кисломолочного продукту з використанням ретентату молочної сироватки, збагаченого пребіотичними компонентамиШевченко, Ганна Іванівна; Шевченко, Анна Ивановна; Shevchenko, Anna Ivanivna
2019Створення функціональних кисломолочних продуктівСамілик, М. М.; Цирулик, Р. В.; Самилык, М. М.; Цирулик, Р. В.; Samilyk, M.M.; Tsyrulyk, R. V.
2017Інноваційні в технології виробництва йогуртівБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2017Інновації в технології виробництва йогуртівБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.