Перегляд зібрання за групою - Автори Бидюк, Д. О.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 20
Дата випускуНазваАвтор(и)
2015Research of calcium salts influence on the strength of kappa carrageenan gelsBidyuk, D.; Garncarek, B.; Gurskyi, P.; Marenkova, T.; Mikhailova, A.; Pertsevoi, F.; Бідюк, Д. О.; Гарнцарек, Б.; Гурський, П. В.; Маренкова, Т. І.; Михайлова, Г. С.; Перцевой, Ф. В.; Бидюк, Д. О.; Гарнцарек, Б.; Гурский, П. В.; Маренкова, Т. И.; Михайлова, А. С.; Перцевой, Ф.В.
2016Вивчення міцності змішаних гелів на основі агаруОвсяннікова, Л. Г.; Перцевой, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Овсянникова, Л. Г.; Перцевой, Ф. В.; Бидюк, Д. О.; Ovsyannikova, L. G.; Pertsevoy, F. V.; Bidyuk, D. O.
2016Вивчення міцності змішаних драглів на основі фурцелларануДушенок, Д. К.; Бідюк, Д. О.; Гарнцарек, Б. Ч.; Перцевой, Ф. В.; Душенок, Д. К.; Бидюк, Д. О.; Гарнцарек, Б. Ч.; Перцевой, Ф. В.; Dushenok, D. K.; Bidyuk, D. O.; Garntsarek, B. Ch.; Pertsevoy, F. V.
2014Визначення фізико-хімічних показників м’ясо-рослинного корму з екструдатами злаків та кропивою для собакШакула, О. О.; Котенко, Т. А.; Бідюк, Д. О.; Шакула, А. А.; Котенко, Т. А.; Бидюк, Д. О.; Shakula, O. O.; Kotenko, T. A.; Biduyk, D. O.
2014Дослідження впливу солей кальцію та калію різної природи на міцність гелів каппа-карагінануГурський, П. В.; Маренкова, Т. І.; Бідюк, Д. О.; Перцевий, Ф. В.; Гурский, П. В.; Маренкова, Т. И.; Бидюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Hurskiy, P. V.; Marenkova, T. I.; Bidyuk, D. O.; Pertsevoy, F. V.
2015Дослідження впливу солей кальцію та калію різної природи на міцність гелів каппа-карагінануГурський, П. В.; Маренкова, Т. І; Бідюк, Д. О.; Перцевий, Ф. В.; Гурский, П. В.; Маренкова, Т. И.; Бидюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Gurskiy, P. V.; Marenkova, T. I.; Bidyuk, D. O.; Pertsevoy, F. V.
2015-05-14Дослідження впливу іонів кальцію та калію на характеристики міцності драглів капа-каррагінануМаренкова, Т. І.; Гурський, П. В.; Бідюк, Д. О.; Перцевий, Ф. В.; Маренкова, Т. И.; Гурский, П. В.; Бидюк, Д. О.; Перцовой, Ф. В.; Marenkova, T. I.; Gursky, P. V.; Bidyuk, D. O.; Pertsevoy, F. V.
2016Дослідження температури плавлення гелів з використанням фурцелларану та желатинуДушенок, Д. К.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Кривонос, М. П.; Душенок, Д. К.; Бидюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Кривонос, М. П.; Dushenok, D. K.; Bidyuk, D. O.; Pertsevoy, F. V.; Krivonos, M. P.
2020Дослідження функціонально-технологічних властивостей модельних розчинів та гелів желатинуПерцевой, М. Ф.; Самілик, М. М.; Маренкова, Т. І.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, М. Ф.; Самилик, М. М.; Маренкова, Т. И.; Бидюк, Д. О.; Pertsevoy, M. F.; Samilyk, M. M.; Marenkova, T. I.; Bidyuk, D. O.
2016Жири у виробництві харчової продукціїШильман, Л. З.; Сімакова, І. В.; Камсуліна, Н. В.; Федак, Н. В.; Обозна, М. В.; Перцевой, М. Ф.; Бідюк, Д. О.; Гарнцарек, Б. Ч.; Гарнцарек, З. Е.; Бірка, А.; Усатюк, С. І.; Перцевой, Ф. В.; Шильман, Л. З.; Симакова, И. В.; Камсулина, Н. В.; Федак, Н. В.; Обозная, М. В.; Перцевой, Н. Ф.; Бидюк, Д. О.; Гарнцарек, Б. Ч.; Гарнцарек, З. Е.; Бирка, А.; Усатюк, С. И.; Перцевой, Ф. В.; Shilman, L. Z.; Simakova, I. V.; Kamsulina, N. V.; Fedak, N. V.; Obozna, M. V.; Pertsevoy, N. F.; Biduk, D. O.; Harntsarek, B. Ch.; Harntsarek, Z. E.; Birka, A.; Usatyuk, S. I.; Pertsevoy, F. V.
2018Залежність міцності структури гелів на основі бінарної комбінації полісахаридів від технологічних факторівПерцевой, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Кошель, О. Ю.; Журахов, В. А.; Перцевой, Ф. В.; Бидюк, Д. О.; Кошель, Е. Ю.; Журахов, В. А.; Pertsevoy, F. V.; Bidyuk, D. O.; Koshel, O. Yu.; Zhurahov, V. А.
2016Изучение влияния технологических факторов на кинетику набухания пищевых гидроколлоидовДушенок, Д. К.; Бидюк, Д. О.; Шильман, Л. З.; Перцевой, Ф. В.; Душенок, Л. К.; Бідюк, Д. О.; Шильман, Л. З.; Перцевой, Ф. В.; Dushenok, D. K.; Bidyuk, D. O.; Shilman, L. Z.; Pertsevoy, F. V.
2016Использование концентрата семян кунжута в термостойкой молокосодержащей начинкеОбозная, М. В.; Шильман, Л. З.; Любенко, Г. Д.; Бидюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Обозна, М. В.; Шильман, Л. З.; Любенко, Г. Д.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Obozna, M. V.; Shilman, L. Z.; Lubenko, G. D.; Biduk, D. О.; Pertsevoy, F. V.
2016Использование растительных белковых концентратов в комбинированных пищевых продуктахОбозная, М. В.; Шильман, Л. З.; Бидюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Обозна, М. В.; Шильман, Л. З.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Obozna, M. V.; Shilman, L. Z.; Biduk, D. О.; Pertsevoy, F. V.
2015Исследование влияния технологических факторов на снижение содержания фенольных соединений в ядре подсолнечникового семениБидюк, Д. О.; Шильман, Л. З.; Перцевой, Ф. В.; Гурский, П. В.; Дмитриевский, Д. И.; Бідюк, Д. О.; Шильман, Л. З.; Перцевой, Ф. В.; Гурський, П. В.; Дмитревський, Д. І.; Biduyk, D. O.; Shilman, L. Z.; Pertsevoy, F. V.; Gurskiy, P. V.; Dmitrevskiy, D. I.
2015Обоснование способа и технологических режимов удаления семенной оболочки ядра подсолнечникаБидюк, Д. О.; Шильман, Л. З.; Перцевой, Ф. В.; Гурский, П. В.; Шакула, А. А.; Бідюк, Д. О.; Шильман, Л. З.; Перцевой, Ф. В.; Гурський, П. В.; Шакула, О. О.; Biduyk, D. O.; Shilman, L. Z.; Pertsevoy, F. V.; Gurskiy, P. V.; Shakula, O. O.
2016Разработка принципиальной технологической схемы производства растительного наполнителя на основе ядра подсолнечникового семениБидюк, Д. О.; Гурский, П. В.; Шильман, Л. З.; Обозная, М. В.; Перцевой, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Гурський, П. В.; Шильман, Л. З.; Обозна, М. В.; Перцевой, Ф. В.; Bidyuk, D. O.; Gurskiy, P. V.; Shilman, L. Z.; Obozna, M. V.; Pertsevoy, F. V.
2016Сучасні аспекти використання фурцелларану у складі харчової продукціїДушенок, Д. К.; Перцевой, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Душенок, Д. К.; Перцевой, Ф. В.; Бидюк, Д. О.; Dushenok, D. K.; Pertsevoy, F. V.; Bidyuk, D. O.
2016Технологія сирного продукту замороженого з концентратом ядра арахісуОбозна, М. В.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, М. Ф.; Гурський, П.; Шильман, Л. З.; Гарнцарек, Б. Ч.; Гарнцарек, З. Е.; Бірка, А.; Перцевой, Ф. В.; Обозная, М. В.; Бидюк, Д. О.; Перцевой, Н. Ф.; Гурский, П.; Шильман, Л. З.; Гарнцарек, Б. Ч.; Гарнцарек, З. Е.; Бирка, А.; Перцевой, Ф. В.; Obozna, M. V.; Biduk, D.; Pertsevoy, N. F.; Gurskyi, P.; Shilman, L. Z.; Garntsarek, В. С.; Garntsarek, Z. E.; Birka, А.; Pertsevoy, F. V.
2016Усовершенствование вафельных начинок с использованием концентрата ядра грецкого орехаОбозная, М. В.; Шильман, Л. З.; Кошель, Е. Ю.; Бидюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Обозна, М. В.; Шильман, Л. З.; Кошель, О. Ю.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Obozna, M. V.; Shilman, L. Z.; Koshel, E. Y.; Biduk, D. О.; Pertsevoy, F. V.